ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Manisa’da güreşte Selendi rüzgarı

Manisa’da düzenlenen 2018-2019 Okullar Arası Yıldızlar Güreş İl Birinciliği müsabakalarında Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Yıldız Kızlar Güreş Takımı, bireysel ve takım halinde 9 sıklette 7 birincilik alarak, Manisa’yı bölge şampiyonasında temsil etme hakkı elde etti.

Eklenme:16.02.2019 / 12:52          Güncelleme:16.02.2019 / 12:52
Muradiye Spor Salonu’nda iki gün boyunca yapılan müsabakalarda serbest güreş dalında 62 kiloda Kadir Sarıkaya, 41 kiloda Alper Kaygısız, 44 kiloda Hüseyin Özdemir, 48 kiloda Yusuf Ali Aydoğdu, 52 kiloda Deniz Tunça, 57 kiloda Mehmet Emin Danacı, 68 kiloda Mehmet Yapıcı tüm rakiplerini yenerek birinci oldular. Madalyalarını alan güreşçiler Manisa ve Selendi’yi, Balıkesir ilinde yapılacak olan bölge şampiyonasında temsil edeceklerini belirterek, burada da birinci olarak Türkiye şampiyonasına katılmak istediklerini belirttiler. Bireysel ve takım halinde birinci olan Selendi YBO güreş takımı 15 Mart’ta Balıkesir’de yapılacak bölge şampiyonluğu müsabakalarında Manisa’yı temsil edecek. Okulun Beden Eğitim Öğretmeni Koray Çobanoğlu, "Başarılarından dolayı öğrencilerime teşekkür ediyorum. İnşallah bölge şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil edip Türkiye şampiyonasında da başarılı olacağız" dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ataşman ise güreş takımında yer alan öğrencileri ve okulun beden eğitim öğretmeni Koray Çobanoğlunu tebrik ederek başarılarından dolay kutladı.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir