ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çerçi'den 23 Nisan Mesajı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Çocuklarımızın geleceğe güvenli adımlarla ilerleyebilmesi için çalışıyoruz” dedi.

Eklenme:23.04.2019 / 10:14          Güncelleme:23.04.2019 / 10:14

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Başkan Çerçi yayınladığı mesajında bu günün önemine vurgu yaparak, “23 Nisan, Türk milletinin işgallere, bölünmeye karşı varlığını kanıtladığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ulusal egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş gününü çocuk bayramı olarak ithaf etmesi, çocuklara verdiği değeri ve güveni bir kez daha göstermiştir. Bu önemli gün sadece Türkiye’deki çocukların değil tüm dünya çocuklarının ilk ve tek çocuk bayramıdır. Çocuklarımızın kendilerini geliştirmeleri, araştıran, sorgulayabilen bireyler olarak yetişebilmesi için bizlere büyük görevler düşüyor. Yunusemre Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu yana özellikle çocuklarımız için projeler üretiyor, onların geleceğe güvenli adımlarla ilerleyebilmesi için çalışıyoruz. Kültür sanat merkezleri, spor tesisleri, yaz okulları gibi projelerimizle çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; geleceğin Türkiye’sini emanet edeceğimiz çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum” diye konuştu.

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir