ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Parti İl Gençlik Kollarından Vefa Sahuru

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nın ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve yaklaşık 3000 kişilik katılım sağlanan geleneksel Vefa sahuru programı büyük coşku ile gerçekleşti.

Eklenme:27.05.2019 / 16:20          Güncelleme:27.05.2019 / 16:20

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nın ev sahipliğinde bu yıl 4. düzenlenen ve yaklaşık 3000 kişilik katılım sağlanan geleneksel Vefa sahuru programı büyük coşku ile gerçekleşti. Programa vatandaşların yanı sıra TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç , AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüs, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş,  AK Parti İlçe Belediye Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, AK Parti 17 ilçenin 3 kademe ilçe başkanları ve yöneticileri ile Partililerin yanı sıra vatandaşlar ile yaklaşık 3000 kişi katıldı. Sahur programı Hacivat ve Karagöz ile başlayıp akabinde semazen gösterimi ile devam etti. Manisa’nın tanınınmış yüzlerinden Ömer Faruk Altunağa ile ilahi ezgilerle programa devam edildi. Açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Gençlik Kolları Başkanı Sayın Ender Gök; " Bu yıl dördüncüsü düzenlediğimiz her yıl sayımızın çığ gibi büyüyerek gerçekleştirdiğimiz Vefa Sahurumuz, Ramazan-ı Şerif'in maneviyatını bizlere hissettirmeye devam edecek. AK Gençlik olarak geleneksel hale getirdiğimiz Vefa Sahurumuz ile Manisa’da Gençliğin enerji ve dinamizmini her alanda hissettireceğini göstermiştir. Bugün burada davetimizi kırmayıp bizimle olan kıymetli büyüklerimize ve siz değerli vatandaşlarımıza minnettarız. Siz değerli vatandaşlarımıza sahur yaptırma fırsatını bizlere gösterdiğiniz için teşekkür ederiz." dedi. Programda konuşma gerçekleştiren Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş¸         Programlarımız kapsamında burada AK Gençlik Manisa ailesi ve Kıymetli hemşerilerimiz ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde var olmayan dinimize has olan Ramazan-ı Şerif’te gerçekleştirdiğimiz sahurumuzu evimizde olmak varken bugün burada aynı masada buluştuk. Bu vesile ile bu organizasyonu gerçekleştiren İl Gençlik Kolları Başkanımız başta olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımız a Teşekkür ederim bu programa bizler de katıldık fakat Önemli olan siz vatandaşlarımızın olmasıydı. Bu vesile ile Sizlere de teşekkür ediyorum" dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir