ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çerçi Ramazan Bayramını Kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisalılar’ın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlayarak, “Bayramlar, dargınlıkların ortadan kalktığı, barış ve sevginin öne çıktığı özel günlerdir” diye konuştu.

Eklenme:02.06.2019 / 19:04          Güncelleme:02.06.2019 / 19:04

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisalılar’ın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutladı. Başkan Çerçi mesajında 11 ayın sultanı Ramazan’ın rahmet ayı olduğuna vurgu yaparak, “Ramazan ayı sevgi, yardımlaşma, dayanışma ve rahmet ayıdır. Biz de Yunusemre Belediyesi olarak bu ay süresince vatandaşımızla bir araya gelmeye gayret gösterdik.  29 gün boyunca Ramazan ayının mübarek ruhundan istifade ettik. Oruçlarımızı tuttuk, ibadetlerimizi yaptık. İhtiyaç sahibi yoksul vatandaşlarımızı unutmadık. Onları ziyaret ettik, yardımlarımızı yaptık. Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış ve sevginin öne çıktığı, yaraların sarıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı çok özel günlerdir. Bu bayramda da aile büyüklerimizi ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Cenab-ı Hak hepimize daha nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin” ifadelerine yer verdi. 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir