ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik Ramazan Bayramını Kutladı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, bayramın insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Eklenme:02.06.2019 / 19:07          Güncelleme:02.06.2019 / 19:07

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çelik, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bolluk ve bereketin, huzur ve güvenin yaşandığı, sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzellikleri içerisinde barındıran rahmet, mağfiret ve cömertliğin zirveye ulaştığı, mübarek Ramazan ayını uğurlarken, hoşgörü kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, sosyal hayatımızın en mutena ve en güzel zaman dilimleridir. Bayramlar, her yıl gelip geçen ve sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu "ben’i" "biz" yapan yüce dinimizin rahmet kaynaklı çağrısına kulak verip, Hakka, hakikate, adalete, ahlak ve fazilete çağırmaktır. Hakikati duyurmak, adaleti yüceltmek, sevgiyi, barışı, huzur ve hoşgörüyü yaymaktır. İdrak edeceğimiz bu bayram, İslam coğrafyası ve insanlık üzerindeki kara bulutların dağılması, ümitsizliklerin ortadan kalkması ve geleceğe umutla bakabilmek için Rabbimizin bizlere bir lütfü, bir ihsanı, bir armağanıdır. Bu bayramın, İslam coğrafyasında akan gözyaşı ve kanın dinmesi için bir vesile olmasını gönülden istemeli, bu yönde hep birlikte dua etmeliyiz. Bayram süresince haramdan, trafik kurallarını hiçe sayarak başkalarının malına ve canına zarar veren davranışlardan uzak kalalım, bayramı hüzne çevirmeyelim. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla kutluyor, bayramın, ilçemize, ülkemize, bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum"

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir