ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çipiloğlu: 15 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, “15 Temmuz’u unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız.”dedi.

Eklenme:14.07.2019 / 18:29          Güncelleme:14.07.2019 / 18:50

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) mensup, asker üniforması giymiş bazı vatan hainlerinin 15 Temmuz günü başlattıkları ancak püskürtülerek başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Başkan Çipiloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;

15 Temmuz 2016 tarihinde, TSK içindeki FETÖ mensubu bazı hain askerler tarafından başlatılan bir darbe teşebbüsüyle karşı karşıya kalmıştı.

15 Temmuz’da tarihindeki bu teşebbüs başlı başına silahlı darbe girişiminin yanı sıra terör saldırırsıdır.  FETÖ mensuplarının başlattığı bu darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, aziz milletimizi hava limanlarına ve meydanlara davet etmesinin ardından aziz milletimiz cansiparane bir şekilde biranda hava limanları ve meydanlara akın ettiler. Gözü dönmüş vatan haini teröristler, ellerinde sadece ay yıldızlı Türk bayrağımız olmasına rağmen bir yandan aziz milletimize uçaklardan ve tanklardan ateş ederken, bir yandan da milli iradenin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizi bombalamakla kalmadılar, Genelkurmay Başkanlığı karargâhı ve Jandarma Genel Komutanlığı binasını, MİT yerleşkesi, Emniyet Teşkilatının çeşitli binaları, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi gibi stratejik yerlere hunharca ve alçakça saldırılar düzenlendiler. Hainler, Gölbaşı’ndaki Özel Harekât Daire Başkanlığı binalarını da bombaladılar.

Boğaz köprülerinin girişini tutan tanklardaki üniformalı teröristlerin açtıkları ateşler sebebiyle çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti. Aynı şekilde Ankara’da, Genelkurmay Başkanlığı’nın önü başta olmak üzere, çeşitli yerlerde, açılan ateşler ve yapılan bombardıman neticesi yüzlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiş veya yaralanmıştı.

Bir grup eli kanlı terör örgütü mensubu vatan hainlerinin topları, tankları uçakları vardı. Ancak Çanakkale ruhu ile hareket eden aziz milletimizin de yenilmez kuvvetli bir iman gücü vardı. Geleceğine, iradesine, demokrasisine, istiklaline ve istikbaline, canı pahasına sahip çıkan milletimizin bu gücü karşısında duramayan FETÖ mensubu eli kanlı hain teröristler kirli emellerine ulaşamadılar.  Bu aynı zamanda darbe heveslilerine karşı verilen en büyük ders olmuştur. Vatana ihanet olarak nitelenen 15 Temmuz darbe girişimini unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız.

Bu vesileyle; 15 Temmuz’da vatan bölünmez, bayrak inmez, ezan susmaz diyerek canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize ve aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir