ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Partili Başkandan istifa açıklaması

Manisa’da bazın yayın organlarında ‘AK Parti’den 150 kişi istifa etti’ başlıklı habere ilişkin AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen: “150 kişinin istifa ettiğine yönelik çıkan haberler tam anlamıyla asılsızdır. Saruhanlı’da CHP’li belediyenin orada çalışan ve AK Parti’ye üye olan işçilere mobing uygulamasıyla partimize 15 kişi istifa dilekçesini sunmuştur.”

Eklenme:20.08.2019 / 16:51          Güncelleme:20.08.2019 / 16:51

AK Parti Saruhanlı ilçe Başkanı Ahmet Gökmen, Manisa’daki bazı yayın organlarında çıkan istifa haberlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Gökmen yaptığı açıklamada, “Bugün bazı yayın kuruluşlarında çıkan asılsız haberleri büyük bir şaşkınlıkla okuduk. Çıkan haberlerde AK Parti’den 150 kişinin istifa ettiğine ilişkin ibareler yer alıyor. Fakat bu haberler tamamen asılsızdır. Bizlere ulaşan istifa dilekçeleri vardır. Fakat bunların sayısı 15’i geçmemektedir. Bunların sebebi ise, partimize üye olan kişilere CHP’li belediyeler tarafından ‘Ya partinizden istifa edersiniz ya da işinize son veririz’ mobing uygulanmasına karşılık olmuştur. İnsanların ekmeğiyle siyasi kökenine bakarak uğraşan CHP zihniyetini bir kez daha ortaya koymuştur. İstifa haberlerinin asılsız olduğunun altını bir kez daha çizerek, vatandaşlarımızın bu tür asılsız haberlere itibar etmemelerini temenni ediyorum.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir