ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Arınç’ın dolu dolu geçen Malatya ziyareti

TBMM eski Başkanı ve Başbakan Yardımcısı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Malatya’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Eklenme:22.08.2019 / 18:16          Güncelleme:22.08.2019 / 18:19

TBMM eski Başkanı ve Başbakan Yardımcısı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç , bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere gittiği Malatya’da, ilk olarak Akçadağ’ın Bahri Beldesi’nin eski Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın oğlu Zafer’in düğün törenlerine katıldı.

Malatya Valisi Aydın Baruş’u ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamlarında ziyaret eden Arınç, Vali Baruş ve Başkan Gürkan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Arınç daha sonra AK Parti Malatya İl Başkanlığına geçerek İl Başkanı İhsan Koca ve il teşkilatı ile bir araya geldi ve istişarelerde bulundu.

Malatya’da dur durak bilmeyen Arınç, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i de ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Malatya ziyaretini,  Malatya Büyükşehir Belediyesi ve MTTB Malatya Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği "2023 Hedeflerinde Sivil Toplumun Rolü" programında yaptığı konuşmayla tamamlayan Arınç, ziyareti boyunca kendisine teveccüh gösteren Malatyalılara şükranlarını sundu.

Arınç, ziyaretleri esnasında, Şırnak Silopi’de teröristlere yönelik yürütülen operasyonda 3 askerimizin şehadetinin, 1 askerimizin de yaralandığının haberini üzüntüyle aldığını ifade ederek,  Şehit askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerimize acil şifalar diledi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir