ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik'ten Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa’ya atanarak görevlerine başlayan İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ile Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Sebahattin Kalkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eklenme:10.10.2019 / 14:25          Güncelleme:10.10.2019 / 14:25

Manisa’ya atanan İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ile Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Sebahattin Kalkan, görevlerine başladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Uslusoy ve Kalkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak,  yeni görevlerinde başarılar diledi.

“ELBİRLİĞİ İLE HİZMET EDECEĞİZ”

Başkan Çelik ilk olarak İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ile bir araya geldi.  Başkan Çelik, “Manisa’da göreve başlayan yeni İl Emniyet Müdürümüze görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Bir şehrin yaşanılabilir bir şehir olması, sadece belediyecilik hizmetlerinin en güzel şekilde verilmesiyle olmuyor. Dünyada tercih edilen, yaşanılabilir şehir olarak kabul edilen yerlerde altyapı ve üstyapı hizmetlerinin yanında o şehrin güvenli bir şehir olması da ciddi bir tercih nedenidir. Çok şükür ki emniyetimiz de güvenliğin, asayişin, huzurun tesisi noktasında gece gündüz demeden çaba sarf etmektedir. Yeni dönemde de inşallah tecrübeli İl Emniyet Müdürümüzle birlikte Manisa’mız daha bir huzur şehri olacaktır. Biz de Şehzadeler Belediyesi olarak her daim emniyetimizin yanındayız. Tespit ettiğimiz eksiklikleri, vatandaşlarımızın bize ilettiği konuları biz de kendilerine ileteceğiz. Nihayetinde birlikte yaşadığımız, borçlu olduğumuz şehrimize, ülkemize elbirliği ile hizmet edeceğiz. Yeni görev yerinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkan Çelik’e teşekkür etti.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Başkan Çelik,  daha sonra Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Sebahattin Kalkan’ı Tugay Komutanlığı’nda ziyaret etti. Başkan Çelik “Görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Belediye olarak üzerimize düşen her konuda imkanlarımız da elverdiği sürece her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi ister,  çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim” dedi. Tugay Komutanı Kalkan da Başkan Çelik’e ziyareti ve iyi dilekleri nedeniyle teşekkür etti.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir