ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Manisa Vakfından Vali Deniz'e Ziyaret

Merkezi İstanbul'da bulunan Manisa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Oğuz ve Başkan Vekili Önder Güzelarslan beraberindeki heyet ile birlikte Manisa Valisi Ahmet Deniz'i makamında ziyarette bulundular.

Eklenme:10.10.2019 / 15:57          Güncelleme:10.10.2019 / 15:57

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Oğuz, ziyarette Vali Ahmet Deniz’e Vakıf çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. İstanbul ayağında ve Manisa ayağında kayda değer hizmetlerin yapıldığını vurgulayan Başkan Oğuz bu yıl Manisalı olup da İstanbul da çeşitli Üniversitelerde eğitim gören öğrencilere verilen burs miktarının arttırıldığını ve her geçen yılda daha fazla öğrenciye burs verebilmek için mücadele edildiğini vurguladı.

Ayrıca Yunus Emre Hazretlerinin Manisa ya kazandırılması ile alakalı çalışmaların devam ettiğini elimizde ciddi kaynaklardan elde edilen bilgilerin bulunduğunu vurgulayan Başkan Oğuz Vali Deniz'e Kula'nın Emre Köyünde bulunan Tabduk Emre ve Yunus Emre kabirlerinin çevre düzenleme başta olmak üzere civardaki Yunus Emre'nin talebelik yaptığı medrese başta olmak üzere orada bulunan müştemilatın tekrar gün yüzüne çıkması için verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Vali Deniz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Manisa Vakfının yaptığı hizmetleri önemsediklerini vurgulayarak, çalışmalar da başarılar diledi. Öğrencilere verilen Eğitim bursunun önemli olması ile birlikte bu öğrenciler ile ilgilenilmesi ve onların Vakıfla bağlantılarının daha da kuvvetlendirilmesinidile getirdi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir