ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Kur'an-ı Kerim Ziyafetine büyük ilgi

Ensar Vakfı Manisa Şubesi ve Evrensel Hafızlar Derneği’nin birlikte düzenlediği “Kur’an-ı Kerim Ziyafeti ve Tasavvuf Musikisi Konseri” etkinliği Manisalılar tarafından büyük ilgi gördü.

Eklenme:14.10.2019 / 18:01          Güncelleme:14.10.2019 / 18:06

Ensar Vakfı Manisa Şubesi ve Evrensel Hafızlar Derneği’nin birlikte düzenlediği “Kur’an-ı Kerim Ziyafeti ve Tasavvuf Musikisi Konseri” etkinliği Manisalılar tarafından büyük ilgi gördü. Manisa Kültür Sitesi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, SGK İl Müdür V. Ali Toraman, İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Recep Özgüvenç, Yiğitbaşı Vakfı Başkanı Sefer Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı. Program öncesinde bir konuşma yapan Ensar Vakfı Manisa Şube Kurucu Başkanı Arif Çeler, vakfın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında kısa bilgiler vererek Ensar Vakfı’nın 150’nin üzerinde şubesiyle 40 yıldır Türkiye genelinde hizmetlerine ve faaliyetlerine devam ettiğini belirtti. Çeler; “Biz de 7 yıl önce on arkadaşımızla bir araya gelerek Ensar Vakfı Manisa Şubesi’ni açtık. O günden bugüne Vakıf olarak imkânlar dâhilinde ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere çeşitli eğitim ve burs yardımlarında bulunduk. Bu konuda tüm destekçilerimize de teşekkürü bir borç biliyorum. Kuran-ı Kerim, Arapça ve talep halinde pek çok çeşitli branşlarda da kurslar, seminerler düzenledik. Öğrencilerimize yönelik yaz okulları organize ettik. Bugün olduğu gibi çok sayıda kültür sanat etkinliğine imza attık. Ben burada konuşmamı tamamlarken bu akşamki programın hazırlanmasında emeği geçen şube başkanlığını devrettiğim Enes Karataş kardeşimize, Evrensel Hafızlar Derneği Başkanı Osman Bozok’a ve her faaliyetimizde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Şehzadeler Belediyesi’ne ve kıymeti başkanı Ömer Faruk Çelik’e de teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

Program Ankara Kocatepe Camii Müezzini Hafız Furkan Traşçı ve Fatih Cami İmam Hatibi Hafız Bünyamin Topçuoğlu tarafından icra edilen Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Ankara Kocatepe Camii emekli imam hatibi, hafız, mevlithan ve kasidehan İsmail Coşar’ın seslendirdiği kasideler büyük ilgiyle dinlendi. Coşar’a, solistÖmer Faruk Altunağave yönetimindeki Gülneva Musiki Topluluğu sazları eşlik etti. Daha sonra Ömer Faruk Altunağa birbirinden güzel eserleri Manisalılarla birlikte seslendirdi. Ardından Evrensel Hafızlar Derneği Manisa Şube Başkanı Osman Bozok kürsüye gelerek dernek faaliyetleri ve amaçlarından bahsederek kısa bir konuşma yaptı. Şanlı ordumuzun muzafferiyeti için yapılan dua ile program sona erdi. Konuklara çiçek takdim eden Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Bilal Demir, programda emeği geçenlere ve ilgi gösteren Manisalılara teşekkür ederek programa katkı sağlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in selamlarını iletti. 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir