ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çerçi'den 10 Kasım Mesajı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 81. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, Cumhuriyetimizin bütün değerlerini geliştirerek gelecek nesillere devredeceklerini söyledi.

Eklenme:10.11.2019 / 13:40          Güncelleme:10.11.2019 / 13:40

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Çerçi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 81. yılında saygı ve şükranla andıklarını ifade ederken; mesajında şu ifadelere yer verdi: “Aziz Milletimizin, Anadolu topraklarından silinmek istenildiği bir dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşı’nı zaferle sonuçlandıran Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 81. yıldönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Atatürk’ün genç nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, kuruluş idealine uygun olarak özgür ve müreffeh dünyanın güçlü bir ülkesi, medeni milletler camiasının saygın bir üyesi haline gelmiştir. Bugün bizler de cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayretiyle yolumuza devam ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi bütün değerlerini geliştirip gelecek nesillere devredeceğiz. Bu düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, canlarını bu topraklar için feda eden şehitlerimizi şükran ve saygıyla anıyorum”

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir