ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Mersinli’den 10 Kasım Mesajı

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eklenme:10.11.2019 / 13:46          Güncelleme:10.11.2019 / 13:46

İl Başkanı Mersinli, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tüm yaşamını vatanı ve Türk Milleti için harcayan, tarihin kaydettiği Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının 81. yıl dönümünde onu saygı ve şükranla anıyoruz. Onun esareti benliğine ve Türk Milleti’ne yakıştıramayan ruhu, onuru, milletine olan inancı ve ona inanan milyonların mücadelesi ile bugün hepimiz Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında özgürce yaşıyoruz. Millet olarak bize düşen görev, büyük bedeller ödenerek kurulan Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşamak ve yaşatmak; Ülkemizi Atatürk’ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için, birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmaktır. 10 Kasımlar, artık O’nun aramızdan ayrılışının anma ve matem günü olmaktan çıkarak, bize bırakmış olduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara, gelecek nesillere taşımaktır.  Milletimiz; Atatürk'ü ve en büyük eseri Cumhuriyet'i anlamak, Cumhuriyet'imizin ve Demokrasinin değerlerini her şartta korumak, bu düşüncelerini özümsemek, açtığı yolda ilerleyerek, gösterdiği hedefe ulaşmak için çaba gösterecek, Cumhuriyetimizi yeni eserlerle yücelterek sonsuza kadar yaşatacaktır.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir