ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çerçi'den Öğretmenler Günü Mesajı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Çocuklarımızın yetişmesinde ve gelişmesinde büyük emekleri olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Eklenme:24.11.2019 / 01:04          Güncelleme:24.11.2019 / 01:04

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında Öğretmenler Günü’nü kutladı. Başkan Çerçi, gelecek nesillerin yetişmesinde öğretmenlerin büyük önemi olduğunu kaydetti. Çerçi, yayımladığı mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: ”Öğretmenlerimiz, gelecek nesiller olarak gördüğümüz çocuklarımızın doğru yetişmesinde en az anne babalar kadar sorumluluk üstlenmektedir. Belediye olarak kurulduğumuz günden bu yana eğitim camiamıza yardımlarda bulunuyor ve öğretmenlerimizin taleplerini karşılamaya gayret gösteriyoruz. Evlatlarımızın daha iyi bir ortamda eğitim alması için çabalıyoruz. 24 Kasım 1928’de Atatürk’e ‘Başöğretmen’ unvanının verilmesinin yıldönümü olarak idrak edilen Öğretmenler Günü’nün tüm eğitim camiasına hayırlar getirmesini niyaz ederim. Bütün eğitim camiamızın Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir