ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

İmam Hatiplilere Başkan Tavsiyesi

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek, öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilere çok çalışıp başarılı olmalarını öğütleyen Başkan Çelik “Sadece kendimiz için değil; tüm mazlumlar, insanlar için bizim yapmamız gereken işler var.” dedi.

Eklenme:30.12.2019 / 10:25          Güncelleme:30.12.2019 / 10:25

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti. Okul yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Çelik, daha sonra sınıfları ziyaret ederek, öğrenciler ile buluştu. Öğrencilere çok çalışıp başarılı olmalarını tavsiye den Başkan Çelik “Sizi ziyaret edip başarılar dilemek istedim. Allah hepinize zihin açıklığı versin. Çok çalışıp başarılı olacağız. Ülkemize, şehrimize hizmet edeceğiz. Sadece kendimiz için değil. Tüm mazlumlar ve insanlar için bizim yapmamız gereken işler var. İdeallerinizin hep büyük olması lazım. Çünkü siz imam hatip liselisiniz. Büyük bir mefkureniz, büyük bir davanız var. Herkesin güvendiği, kendisinden emin olduğu örnek şahsiyetler olup insanlığa faydalı olmalısınız.” şeklinde konuştu.  Başkan Çelik daha sonra öğrencilere satranç takımı dağıttı.

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir