ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çipiloğlu'ndan Şehzadeler halkına TOKİ çağrısı

TOKİ’nin (Toplu Konut İdaresi) 'Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut' projesi kapsamında Şehzadelere 2+1 şeklinde 400 sosyal konut yapacağını kaydeden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, başvuruların 15 Ocak 2020 tarihinde sona ereceğini hatırlatarak, Şehzadelerde yaşayan dar gelirli vatandaşların bu imkandan yararlanmak için acele etmesini istedi.

Eklenme:05.01.2020 / 13:16          Güncelleme:05.01.2020 / 13:57

TOKİ'nin 'Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut' projesi kapsamında Şehzadelerde inşa edilecek 400 konut için başvuruların Ziraat Bankası Şubelerine yapılacağını kaydeden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, başvuruların 15 Ocak 2020 tarihine kadar süreceğini açıkladı. İnşası 2020 yılında başlayacak sosyal konutların 1,5 yıl içinde tamamlanmasının planlandığını belirten Başkan Çipiloğlu başvuru ücretinin 2+1 evler için 500 TL olduğunu söyledi. Ülke genelindeki proje kapsamında Şehzadelere 400 konut inşa edileceğini kaydeden Başkan Çipiloğlu "Ülke genelindeki proje kapsamında Şehzadelere inşa edilecek sosyal konutlar için başvurular 16 Aralık 2019 tarihi itibari ile başladı. Ziraat Bankası Şubelerine yapılacak olan başvurular, 15 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecek.” dedi. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruların 3 kategoride kabul edileceğini açıklayan Başkan Çipiloğlu “1. Kategori olan “Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri”;  2. Kategori olan “En az %40 Engelli Vatandaşlarımız” ve 3. Kategori olan “Diğer alıcı adayları”. Diğer alıcı adaylar olarak belirlenen başvuruların şartları,  başvuru sahibinin T.C. vatandaşı olması; Proje il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya proje il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması; Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması; kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartları aranacaktır.” şeklinde konuştu. 

KONUTLAR SANCAKLIBOZKÖY’E YAPILACAK

Şehzadelere yapılacak sosyal konutların ilçenin en güzel mahallerinden biri olan Sancaklıbozköy Mahallesi’ndeki 100 bin dönümlük alana inşa edileceğini açıklayan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu  “Sancaklıbozköy Mahallesi; temiz havası ve lokasyonu ile tam bir cazibe merkezi durumunda bir mahallemiz. Yapılacak proje içinde her türlü sosyal donatı alanının bulunmasının yanı sıra bu lokasyonda zaten bir yaşamın olması vatandaşlarımız için ayrıca bir avantaj olacaktır.  Ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlarımız ev hayallerine kavuşabilmek için büyük bir imkan yakalamış durumda. Bu imkandan yararlanmalarını istiyoruz.”  dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in Şehzadelere sosyal konut yapılması için uzun zamandan beri büyük bir emek ve gayret sarfettiğini hatırlatan Başkan Çipiloğlu “Değerli Başkanımız Sancaklıbozköy Mahallemizde 100 dönümlük bir alanda, sosyal konut yapılabilmesi için, gerekli şartları oluşturmuş ve bu alanı TOKİ’ye teslim etmişti. Değerli Başkanımıza vatandaşlarımız adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesine ilçemizin de dahil edilmiş olması nedeniyle de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanlarımıza, Manisa Milletvekillerimiz ve TOKİ yetkililerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir