ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Şehzadeler Türkiye’ye örnek teşkilat gösterildi

​AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, “AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir, İlçe Teşkilatımıza yaptığı ziyarette, teşkilatımızın Türkiye’ye örnek bir teşkilat olduğunu ifade etti.” dedi.

Eklenme:24.01.2020 / 15:16          Güncelleme:24.01.2020 / 17:33

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in beraberindeki MKYK Üyeleri ve Milletvekillerinden oluşan bir heyet ile Şehzadeler İlçe Teşkilatına gerçekleştirdikleri ziyareti değerlendirdi.

“BÜYÜK ONUR DUYDUK”

Başkan Çipiloğlu değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi;

“Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir ve beraberindeki Bölge Koordinatörümüz, MKYK Üyemiz ve Manisa Milletvekilimiz Sayın Murat Baybatur, İl Koordinatörümüz MKYK Üyemiz ve Çorum Milletvekilimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan, MKYK Üyemiz Antalya Milletvekilimiz Sayın Mustafa Köse, MKYK Üyemiz ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Atilla Kaya ve Manisa Milletvekillerimiz Sayın İsmail Bilen ve Mehmet Ali Özkan,  İl Başkanımız Sayın Salih Hızlı ile birlikte ilçe teşkilatımıza yaptıkları ziyaretleri şahsımı ve teşkilat mensuplarımızı ziyadesiyle onurlandırmıştır.”

“TEŞKİLATA BİRLİK VE BERABERLİK HAKİM” 

Kandemir’in İlçe Teşkilatında birlik ve beraberliğin en üst düzeyde olduğunu söylediğini belirten Başkan Çipiloğlu;” Teşkilat Başkanımız konuşmasında AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatında birlik ve beraberliğin en üst düzeyde olduğu, sıcak ve samimi bir havanın teşkilata hâkim olduğu, Şehzadeler şehrinde belediyenin kazanılmasının kolay olmadığını, ancak zor olanının başarıldığı, teşkilat ve belediye başkanı ile uyumlu çalışmaların sonucunda belediyenin kazanılmış olduğunun çok bariz bir şeklide görüldüğü ve hissedildiğini dile getirmiştir. Ayrıca çalışkanlığı, gayret ve samimiyeti ile İlçe Teşkilatımızın, Türkiye’ye örnek bir teşkilat olduğunu söylemiştir. İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere Kadın ve Gençlik Kollarının Başkanları ve Yönetimlerini, mahalle başkanlarımızı ve tüm teşkilat mensuplarımızı bu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ve tebrik etmiştir.”ifadelerini kullandı.  

İLÇE TEŞKİLATINA MKYK ÜYELERİNDEN DE ÖVGÜ

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kandemir’in yanısa beraberindeki MKYK Üyesi Milletvekillerinin de İlçe Teşkilatı ile ilgili övgü dolu sözler sarfettiğini dile getiren Başkan Çipiloğlu, “MKYK Üyesi Milletvekillerimizin de teşkilatımızla ilgili samimi havanın tüm teşkilatımızda hâkim olduğu yönündeki övgü dolu ifadeleri de bizi çok mutlu etmiştir. Tüm teşkilat mensuplarının hazır olduğu bir ortamda Teşkilat Başkanımızdan bu sözleri duyan teşkilatımıza büyük moral ve motivasyon sağlamıştır. Bu ziyaretin bizlere vermiş olduğu motivasyon ve moralle daha üst düzeyde çalışmalarımız devam ettireceğiz inşallah.”dedi.

ÇİPİLOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Başkan Çipiloğlu değerlendirmesini şöyle tamamladı; “Gerçekleştirmiş oldukları ziyaretleriyle bizlere onur veren Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e MKYK Üyemiz, Ege Bölge Koordinatörümüz ve Manisa Milletvekilimiz Sayın Murat Baybatur’a, MKYK Üyemiz, İl Koordinatörümüz ve Çorum Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan’a, MKYK Üyemiz ve Antalya Milletvekilimiz Mustafa Köse’ye, MKYK Üyemiz ve İzmir Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya’ya ile Manisa Milletvekillerimiz İsmail Bilen ve Mehmet Ali Özkan’a, şahsım ve ilçe teşkilatım adına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.”

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir