ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk asaleten atandı

Manisa’da 3 yıldır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Yunus Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Atama Kararları kapsamında mevcut görevine asaleten atandı.

Eklenme:06.05.2020 / 07:44          Güncelleme:06.05.2020 / 07:45

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı. Atama kararı kapsamında Manisa’da spor camiası tarafından yakından tanınan ve 2017 yılının Eylül ayından bu yana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Yunus Öztürk’ün de asaleten ataması gerçekleşmiş oldu. Daha önce de kuruma asaleten ataması gerçekleştirilen Öztürk, Kredi Yurtlar Kurumunun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlanması sonrası yeni düzenlemeyle görevini vekaleten yürütmüştü. Manisa'da hayata geçirdiği projelerle başarılı çalışmalara imza atan Öztürk'ün görevine asaleten atanması, spor camiası tarafından da memnuniyetle karşılandı.

  Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, 1980 yılında Manisa'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Manisa'da tamamladı. 2001 Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü Lisans Eğitimi Bölümü’nden mezun olan Öztürk, 1989-2001 yılları arasında güreş branşında lisanslı sporculuk yaptı ve grup ve Türkiye Şampiyonalarında çeşitli dereceler elde etti. Öztürk, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir