ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Ataseven Manisa'da incelemelerde bulundu

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya gelen İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven, Ulu camii ve Yiğitbaş Veli camii inşaatında incelemelerde bulundu.

Eklenme:05.07.2020 / 00:57          Güncelleme:08.07.2020 / 08:53

Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya geldi.

Ataseven, Manisa’nın manevi mimarlarından Ahmed Şemseddin Marmaravi Hz.’nin (Yiğitbaş Veli) türbesinin de içerisinde bulduğu, geçtiğimiz yıl Nisan ayı içerisinde temeli atılan Yiğitbaş Veli cami inşaatında incelemelerde bulundu. 

Restorasyon çalışmaları devam eden Ulu camii'nde de incelemelerde bulunan Ataseven, “Bizlere emanet edilen ecdat yadigârı tarihi eserlere sahip çıkma adına başlattığımız restorasyon çalışmalarını yerinde incelemek ve yetkililerden bilgi almak üzere Manisa’ya geldik. İlk önce, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yenilenme çalışmaları hız kazanan, Şehzadeler Şehri Manisa’mızın manevi mimarlarından Ahmed Şemseddin Marmaravi Hz.’nin (Yiğitbaş Veli) türbesinin de içerisinde bulunduğu Yiğitbaş Veli camii inşaatını inceledik. Daha sonra restorasyonu devam eden Ulu camiinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldık.”diye konuştu.

İZMİR VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRÜ ATASEVEN AKHİSAR'DA

Şehzadeler ilçesinde yaptığı incelemelerin ardından, Buldanlı Hacı Mehmet Vakfına ait Akhisar'da bulunan ve kat karşılığı yapımı gerçekleşecek olan yerde Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdoğan ile birlikte incelemelerde bulundu. Akhisar’daki incelemelerini tamamlayan Ataseven İzmir’e gitmek üzere Akhisar’dan ayrıldı.

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir