ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Arınç’tan yeni yıl mesajı

22.Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, “2024 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış ve huzur dolu bir yıl olmasını diliyor; yüzlerin güldüğü, adaletin hakim olduğu, mağduriyetlerin yaşanmadığı, geleceğe umutla baktığımız ve millet olarak birliğimizin, beraberliğimizin daim olduğu bir yıl temennisiyle yeni yılınızı tebrik ediyorum.”dedi.

Eklenme:31.12.2023 / 13:55          Güncelleme:31.12.2023 / 13:55

22. Dönem TBMM Başkanı Arınç, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Arınç mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Geride bıraktığımız 2023 yılında, yaşanan deprem felaketi nedeniyle millet olarak oldukça zor günler geçirdik. Onlarca canımızı alan terör örgütleri başta olmak üzere toplumsal barışı tehdit eden, birlik ve beraberliğimize zarar veren acı olaylar yaşadık. Çıkar amaçlı suç örgütlerinin hepimizin ortak paydalarını istismar ederek nasıl haksız kazanç elde ettiklerine şahit olduk. Bu yaşananların siyaset kurumunu nasıl yıpratabildiğini, alınan doğru kararların ise toplum nazarında ivedilikle kabul görüp benimsendiğini ve yıpranmışlığı onarabildiğini gözlemledik.

Tüm dünyanın gözü önünde Gazze’de yaşanan insan hakları ihlallerine şahit olduk ve acısını kalbimizin en derinlerinde hissettik.

Şimdi önümüzde yeni bir yıl var. Yaşadığımız menfi hadiseler karşısında millet olarak kenetlendiğimizde neler başarabildiğimizi hiç unutmadan umut dolu bir şekilde yeni yıla giriyoruz. Umutlu olmaya mecburuz. Ülkemiz için, milletimiz için, tüm İslam âlemi için buna mecburuz.

2024 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış ve huzur dolu bir yıl olmasını diliyor; yüzlerin güldüğü, adaletin hakim olduğu, mağduriyetlerin yaşanmadığı, geleceğe umutla baktığımız ve millet olarak birliğimizin, beraberliğimizin daim olduğu bir yıl temennisiyle yeni yılınızı tebrik ediyorum.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir