ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Arınç: Beni de derinden etkiledi

22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç; “Gazze'de yaşanan insanlık dramına dur demek için bugün İstanbul'da gösterilen ortak tavır milletimizin her bir ferdini nasıl duygulandırdıysa beni de derinden etkiledi.”

Eklenme:02.01.2024 / 10:07          Güncelleme:02.01.2024 / 10:22

İstanbul'da, Gazze'ye destek için yüz binlerce kişinin yürüyüş yaparak koyduğu ortak tavır ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç ayrıca memleketi Manisa’dan bir haber daha aldığını belirterek, Yonca Gıda’nın sahibi Sait Türek hakkında da övgü dolu sözler sarf etti.

Başkan Arınç paylaşımda şu ifadeleri kulalandı,

“Bizim insanımız kadirşinastır, vefalıdır. Dünyanın neresinde kanayan bir yara görse müdahale etmek, acıyı dindirmek ister.

BENİ DERİNDEN ETKİLEDİ”

Gazze'de yaşanan insanlık dramına dur demek için bugün İstanbul'da gösterilen ortak tavır milletimizin her bir ferdini nasıl duygulandırdıysa beni de derinden etkiledi.

BAŞKAN ARINÇ’TAN SAİT TÜREK’E ÖVGÜ

Bu duygular içerisinde mazlumlar için dua ederken memleketim Manisa'dan bir başka haber daha aldım. Manisa'mızın dünya çapında değerlerinden olan Yonca Gıda'nın sahibi kıymetli iş insanımız Sait Türek Bey bana ulaşarak gıda yardımları kapsamında ilk 3 tırının Gazze'ye ulaştığı müjdesini verdi. Hem Sait Bey'e hem de ürünlerin üretim safhasında emek gösteren tüm hemşehrilerime minnetlerimi sunuyorum.

“RABBİM BARIŞ VE HUZUR İHSAN ETSİN”

Rabbim tüm kıymetli iş adamlarımızın hayırlarını kabul etsin. Mazlumların acılarını dindirsin. İslam alemine yeni takvim yılında barış ve huzur ihsan eylesin.”  

        

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir