ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Günpen'den yeni nesil PVC pencere kapı ve panjur sistemleri

Winsa-Günpen işbirliği ile Saruhan Otel'de Manisalı Sanayici İş Adamlarına, Müteahhitlere ve Basın Mensuplarına yönelik Yeni Nesil PVC Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri tanıtımı gerçekleştirildi.

Eklenme:14.03.2024 / 16:19          Güncelleme:14.03.2024 / 17:52

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Nazmi Aydın’ın sunumunu yaptığı tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Winsa Manisa Bayii Günpen Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Güngör, nihai tüketicilerin, mimarların ve mühendislerin her türlü beklentisine ve taleplerine yönelik ürün ve sistemler sunan önemli bir bayii olduklarını belirtti. Özellikle enerji verimliliği konusunda hem ülke ekonomisine katkıda bulunduklarını hem de sosyal sorumluluk çerçevesinde önemli hizmetlere imza attıklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Güngör, “Winsa bayii Günpen Plastik Doğrama olarak yeni nesil sistemleri Manisa ile buluşturmaya devam edeceğiz. PVC pencere, PVC kapı, panjur, kepenk satış ve bakım faaliyetlerini büyük bir titizlikle yürütmekteyiz.” İfadelerini kullandı. Konuşmasına devam eden Güngör,“Tanıtım toplantımıza katılımlarınızdan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.  

TOPLANTIYA KATILANLAR

Toplantıya MAGİD Başkanı Burhanettin Yaşar, Winsa İzmir Bölge Satış Müdürü Ümit Parıltan, AKSAN İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Taşkan, Kar-Taş İnşaat Yönetim Kurulu Bşk. Müştak Taşdemir, Genç Tuncerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tuncer, UYAP İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Solmaz, Ağrılılar Dernek Başkanı Savcı Özyolcu, Haktan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Haktan Aydemir, Mimar Füsun Kumbaraci, Akarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akar, Akşam-Habertürk Manisa Temsilcisi Ahmet Ünsal, Manisa Günaydın Gazatesi imtiyaz Sahibi Engin Etingü, MAGİD Önceki Dönem Başkanı Aslan Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı.

Program sonrası Winsa-Günpen işbirliği ile geliştirilen yeni nesil sistemler tanıtıldı.

 

 

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir