ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Çetin Güngör: Hiçbir başarı tesadüf değil

Günpen Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Güngör, “Cennet vatan ülkemizin pek çok yerinde Allah’a şükürler olsun ki penceremiz kullanılıyor. Son yıllarda yurt dışına pencere üretip gönderiyoruz. Kanada’da bu ülkelerden birisidir. Hiç bir Başarı tesadüf değil.”dedi.

Eklenme:25.03.2024 / 08:07          Güncelleme:25.03.2024 / 12:42

Saruhan Otelde gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeğinde Günpen Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Güngör duygulu bir konuşma yaptı.

1992 yılı Ekim ayında 4 kardeşin bir araya gelerek Günpen’i kurduklarını ve Günpen’in 32 yaşında olduğuna vurgu yapan Güngör, kardeşlerini de yanına alarak şöyle konuştu;

“Günpen olarak biz geniş bir aileyiz. Bu kadar geniş bir aileyi bir arada görünce duygulanmamak elde değil. Doğrusu şuan hem duygulandım hem de heyecanlandım. Cennet vatan ülkemizin pek çok yerinde Allah’a şükürler olsun ki penceremiz kullanılıyor. Son yıllarda yurt dışına pencere üretip gönderiyoruz. Kanada’da bu ülkelerden birisidir. Bu da bizim için ayrı bir gurur. Bunu da bilmenizi istedim. Söylenecek o kadar çok şey var ki sadece şunu bilmenizi istiyorum hiçbir başarı tesadüf olmuyor. Uzun yıllar meşakkatli bir çalışma ve meşakkatli bir yürüyüş içerisinde olduk. Bu meşakkatli çalışma meşakkatli yürüyüşümüz doğru ve dürüst bir yürüyüş içerisinde gerçekleşti. Ve sonunda Allah’a hamd ve senalar olsun ki bugünlere geldik.  Tekrar ifade etmek isterim ki hiçbir başarı asla tesadüf değil.”  

Günpen Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Güngör’ün konuşmasının ardından Günpenin kurucuları bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir