ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Şehzadeler ve Yunusemre Kadın Kollarına Başkan atandı

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Rukiye Yaver’in İl Kadın Kolları Başkanlığına atanmasıyla boşalan İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Şükran Bediroğlu, AK Parti Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Atik’in istifasının ardından boşalan İlçe Kadın Kolları Başkanlığına ise Şükran Irmak atandı.

Eklenme:24.01.2017 / 01:31          Güncelleme:25.01.2017 / 18:34

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver ile birlikte Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için Ankara’ya giden Betül Polat, Fatma Çakmak ve Şükran Irmak, AK Parti Genel Merkezinde bire bir görüşme yaptılar.

Yapılan görüşmeler sonucunda, Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atanan Şükran Irmak mazbatasını Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Selva Çam’ın elinden aldı.

BEDİROĞLU ŞEHZADELER KADIN KOLLARI BAŞKANI OLDU

Aynı gün, Başkan Yaver ile birlikte Şehzadeler Kadın Kolları Başkanlığı için Ankara’ya giden, Şükran Bediroğlu, Fethiye Yılmaz, Sultan Yay ve Zeynep İpek’te AK Parti Genel Merkezinde birebir görüşme yaptılar.

Yapılan görüşmelerin ardından Şehzadeler Kadın Kolları Başkanlığına ise, Şükran Bediroğlu atandı. Bediroğlu mazbatasını AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Selva Çam’ın elinden aldı. 

BAŞKANLAR ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKANLARA BAŞARI DİLEDİ 

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Selva Çam ve AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atanan Şükran Bediroğlu ve Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atanan Şükran Irmak'a yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ederek, başarılar diledi.     

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir