ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Partili Özdağ siyaseti bırakıyor mu?

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi, Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Manisa Büyükşehir Belediyesini AK Parti’nin kazanamaması durumunda siyaseti bırakacağını söyledi.

Eklenme:24.01.2017 / 13:04          Güncelleme:24.01.2017 / 13:11

AK Parti Genel Başkanı Başbakan Binali Yıldırım tarafından Manisa İl Başkanlığına atanan Berk Mersinli’nin oluşturduğu İl Yönetim Kurulu tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi, Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Eğer biz büyükşehir belediyesini almazsak o gün siyaseti bırakacağım. Anlamı yok ki siyaset yapmanın. Burayı alacağız. Millet ne diyorsa onu yapacağız. Anket yapılacak. Halk kimi diyorsa o aday olacak. Halka itibar edilecek. Halkın itibar ettiği adamla burayı alacağız. Aday tespitlerini doğru yapacağız” dedi.

“YAVUZ SULTAN’IN KAFTANIYLA ÜLKEYE DÖNECEKTİ”

Konuşmasında terör olaylarına ve FETÖ darbe girişimine de değinen Özdağ, FETÖ terör örgütünün Yavuz Sultan Selim’in kaftanını çaldığını ve eğer darbe başarılı olsaydı Fethullah Gülen’in bu kaftanla Türkiye’ye gelmeyi planladığını anlatarak, “Darbe komisyonunda dünyanın en tehlikeli örgütü olduğunu gördüm. Bu adamın emekliliği, pasaportu sahte. Sahte yazıyla pasaport almışlar. 1965-1966 yıllarında Manisa’da akıl hastanesinde yatmış. Akıl noksanlığı için raporlar verilmiş. Devletin her yerinde bu adamlar varmış. Yavuz Sultan Selim’in kaftanını çalmak istediler. Bu Fethullahçılar kaftanı çaldı. Havaalanında yakalandılar. Bu kaftanla Fethullah Gülen Türkiye’ye gelecekti. Üzerinde bu kaftan olacaktı. O kaftanı bulduk, tamir ettirdik, Yavuz Sultan Selim’in mezarı üstüne koyduk. Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle açılışını bekliyor.” ifadelerini kullandı.
 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir