ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

BES’in yeni başkanı Ufuk Doruk oldu

Büro Emekçileri Sendikası (BES) Manisa Şubesinin 8. Olağan Genel Kurulunda 12 yıldır sendikanın başkanlığını yapan Ali Gök’ün emekliye ayrılmasından dolayı aday olmadığı seçimde sendikanın yeni başkanı Ufuk Doruk seçildi.

Eklenme:18.02.2017 / 17:01          Güncelleme:18.02.2017 / 17:01
Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonuna (KESK) bağlı Büro Emekçileri Sendikası (BES) Manisa Şubesi 8. Seçimli Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Eğitim-Sen Manisa Şubesinde yapılan kongrede 12 yıldır başkanlık görevini yürüten Ali Gök, emekliye ayrıldığı için tekrar aday olmazken BES’in yeni başkanı yapılan seçimin ardından Ufuk Doruk oldu.
Üyelere bir veda konuşması yapan Ali Gök, “Emekli olsak da emek mücadelesinde her zamanı yanında olacağız, her zaman alanlarda olacağız. Görev yaptığım sürece mücadelemizde bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Bazı zamanlar kızdık, bazı zamanlar ise coştuk. Hep bunlar kamu çalışanlarının daha iyi bir yaşam sürmeleri için, bu ülkede demokrasinin daha üst seviyeye çıkması için, insan haklarının, evrensel hukukunun daha iyi bir yerlerde olması için bu mücadeleyi verdik. Eşit işe eşit ücret için hep birlikte kurumlarımızın önünde yer aldık” dedi.
BES Manisa Şubesinin yeni başkanı seçilen Ufuk Doruk ise, kamu çalışanlarının daha iyi şartlarda çalışmaları için BES ve KESK olarak mücadelelerinin aralıksız devam edeceğini kaydetti.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir