ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Vefa-Der’den MHP’ye ziyaret

Vefa-Der Van İl Başkanı Hamide Donmuş, beraberindekilerle referandum çalışmaları için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanlığını ziyaret etti.

Eklenme:19.02.2017 / 14:23          Güncelleme:19.02.2017 / 14:23
Ziyarette konuşan Vefa-Der Van İl Başkanı Hamide Donmuş, “Söz vatan olunca bütün siyasi farklılıkları bir kenara bırakmak lazım. Ülkemizin geleceği için Recep Tayyip Erdoğan ile omuz omuza yola çıkan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve onunla bu yola baş koyan tüm MHP’lileri sevgiyle saygıyla kucaklıyor, Van genelinde birlikte çalışmaktan onur duyuyoruz. Bu vesile ile MHP Van İl Başkanı ve yönetimine alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanı Salih Güngöralp ise, “Önümüzdeki referandum süreci içerisinde katkılarından dolayı herkese kapımız açıktır. Bizler de referandum süreci içerisinde çalışmalar ve bazı ziyaretler gerçekleştirdik ve devam edeceğiz. Tekrardan ziyaretlerinden dolayı Vefa-Der Van İl Başkanı Hamide Donmuş ve ekibine teşkilatımız adına teşekkür ederiz” diye konuştu.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir