ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Belediye başkanlarından Yaşlılar Günü mesajı

Manisa’da Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban Yaşlılar Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.

Eklenme:22.03.2017 / 17:24          Güncelleme:22.03.2017 / 18:59

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yaşlılar Haftası nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Çelik, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir, bu aynı zamanda bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevlerimiz arasındadır. Tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, minnet ve şükran duygularımla yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum”

Başkan Karaçoban’dan Yaşlılar Günü mesajı
Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban 18-24 Mart yaşlılar haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Karaçoban yayınladığı mesajında, “Yaşlılarımız geçmişe ve geleceğe ışık tutan yaşayan tarihimizdir. Çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse yaşlılarımızda o kadar önemlidir. Yaşlılarımız, geçmişten geleceğe köprü olan kültürümüzü ve değerlerimizi geleceğe taşımamızı sağlayan en önemli değerlerimizdir. Milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olarak bizlere aktaran yaşlılarımıza hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek öncelikli görevimizdir. Toplumumuzun vazgeçilmez yapı taşı, bilgi birikim ve hayat tecrübeleriyle bizlere daima kol kanat geren, koruyup kollayan tüm yaşlılarımızın ellerini öpüyor saygılar sunuyorum” dedi.
 

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir