ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Çeşmelerinden ilk defa su aktı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesi Marmaracık Mahallesinde bulunan 10 haneli Bozyer mevkiine içme suyu hattı döşeyerek, yıllardır tankerle su ihtiyacını karşılayan vatandaşın su sıkıntısını çözdü.

Eklenme:18.06.2017 / 16:55          Güncelleme:18.06.2017 / 19:01

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın bin 88 mahallesine bağlı küçük yerleşim merkezlerine de hizmet götürmek için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri, Demirci’nin Marmaracık Mahallesinde bulunan Bozyer mevkiine 3 kilometre içme suyu hattı döşedi. Bugüne kadar tankerlerle içme suyu tüketen mahalle sakinleri, musluklarından su akmaya başladığı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler. Mahalle sakinlerinden Mustafa Kahraman, çalışma nedeniyle MASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür ederek, susuzluk yüzünden mahalleden ayrılmak zorunda kalanların geri döneceğini söyledi.
Alaağaç Mahalle Muhtarı Hamza Akarsu, mahallelerinde bulunan içme suyu sondajının kendi ihtiyaçları için yeterli geldiğine değinerek, “Marmaracık Mahallesinde bulunan Bozyer mevkii bizim mahallemize de oldukça yakın. Orada ikamet eden vatandaşların su sıkıntısına son verilmesi için MASKİ’ye başvuruda bulunduk. Allah razı olsun. MASKİ’den çok memnunuz. 95 mahalle projesi kapsamında da mahallemizin altyapısı yepyeni bir hale getirilmişti. Bayramdan sonra da kilit parke döşeme işi başlayacak” dedi.
 

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir