ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Selçuk Özdağ’dan bayram tadında açıklama

Yolun medeniyet olduğunu söyleyen AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ bayram öncesinde yaptığı açıklamayla Alaşehir-Sarıgöl güzergahına gidecek olan sürücülerin ve yakınlarının yüreğine su serpti. Özdağ açıklamasında geçtiğimiz dönemlerde konumu açısından kazaların meydana geldiği Salihli-Alaşehir karayolu üzerinde bulunan Piyadeler kavşağı sinyalizasyonunun yapılarak trafik güvenliğinin sağlandığını kaydetti.

Eklenme:23.06.2017 / 19:24          Güncelleme:23.06.2017 / 19:24

Bayramda sevdikleriyle ve aileleriyle bayramlaşmak üzere Alaşehir- Sarıgöl güzergahına gidecek olan vatandaşlar trafik güvenliği açısından daha huzurlu bir yolculuk yapacaklar. Konuyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Salihli-Alaşehir karayolu üzerinde bulunan Piyadeler kavşağı sinyalizasyonunun yapılarak trafik güvenliğinin sağlandığını belirtti.

VAKIFLAR’DAN KYK’YA 250 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ BİNA

Türkiye’de üniversiteli öğrencilerin yurt sorununun kalmaması ve modern binalara taşınmaları için azami gayret gösterdiklerini belirten Özdağ, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yükseköğrenim Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı olarak 2017 yatırım programına alınan 300 kişilik modern öğrenci yurdunun 2020 yılına kadar tamamlanacağını o zamana kadar öğrencilerin Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Kredi Yurtlar Kurumuna tahsis edilen 250 kişilik binada kalacağını belirtti. 

Yeni yapılacak binayla birlikte Alaşehir’de toplam 550 kişilik öğrenci yurdunun olacağını kaydeden Özdağ, "Alaşehir ilçesindeki mevcut öğrenci yurdu 210 kişi kapasiteliydi. Bu öğrenci yurdumuz yıkılacak yerine ise 300 öğrenci kapasiteli yeni öğrenci yurdu yapılacak. Yıkım gerçekleştikten sonra da yeni öğrenci yurdu yapım aşamasında yine öğrencilerimiz kesinlikle mağdur olmayacak, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait 250 kişilik kapasiteli bir binada konaklatılacak. Şu an Vakıflara ait olan bu bina tahsis edilmiş durumda. Yeni öğrenci yurdunun yapım inşa aşaması sonuçlandığında da Alaşehir Yurt Müdürlüğü 300 kişilik yeni binası ve öğrencilerimizin taşınacağı 250 kişilik ek binasıyla toplamda 550 öğrenci kapasitesiyle hizmet vermeye devam edecek" diye konuştu.

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir