ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

İşte FETÖ'cü generallerin darbe yemini

Gazeteci Yazar Aslan Değirmenci tarafından kaleme alınan "Akıncı Üssü'nün Şifreleri - Darbenin Perde Arkası" adlı kitapta, Adil Öksüz'ün, etrafına topladığı YÜKSEK RÜTBELİ askerlere özellikle de generallere ettirdiği yemin yer aldı

Eklenme:24.06.2017 / 14:41          Güncelleme:24.06.2017 / 14:41

Önsözünü Emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi'nin yazdığı, Gazeteci Yazar Aslan Değirmenci tarafından kaleme alınan "Akıncı Üssü'nün Şifreleri - Darbenin Perde Arkası" adlı kitapta, FETÖ Hava Kuvvetleri imamı olduğu ortaya çıkan firari Adil Öksüz'ün, etrafına topladığı askerlere ettirdiği yemin yer aldı. Kopernik'ten çıkan kitapta, Adil Öksüz'e Pensilvanya'dan gelen kriptolu mesaja da yer veriliyor.

Örgüt üyelerinin hücresel bağlantılarından iletişim ağlarına kadar deşifre edilen kitapta en çarpıcı bölüm, Adil Öksüz'ün etrafına topladığı askerlere ettirdiği yemin.

İŞTE O YEMİN

"Bilumum karar listesindeki esaslara riayette bulunacağıma, Fetullah GülenHocaefendimiz ve hizmet adına uhdeme aldığım vazifeleri veya kararla bana tahmil edilen mükellefiyetleri, getirmeye çalışacağıma, münferit hareket edip bu kararlara muhalif davrandığım an, ihtiyarımla bu kadrodan kendimi ıskat edeceğime, Vallah-Billâh kasemleriyle yemin ediyor ve bu yeminin 'La Yen Kati' olmasına, Cenab-ı Hakkı istişhadda bulunuyorum."

KONTROLLÜ İDDİASINA CEVAP

Kontrollü darbe iddialarını da boşa çıkartan kitapta, Akıncı Üssü'nde darbe girişimi sırasında yaşananlar dakika dakika anlatılıyor. Ankara Konutkent'te gerçekleştirilen darbe toplantısına katılan FETÖ'cülerin isim isim deşifre edildiği kitapta, toplantı sırasında Öksüz'ün sık sık yan odaya geçerek, Fetullah Gülen ile gerçekleştirdiği telefon görüşmelerine yer veriliyor. Kitapta Öksüz'ün toplantı sırasında şunları anlattığı da belirtiliyor: "Arkadaşlar biraz önce büyüğümüzle (terör örgütü lideri Fetullah Gülen) görüştüm, sizlere selamı var. Ben cumartesi veya pazar İstanbul'da olacağım, oradan yurtdışına uçacağım, bir aksilik olmazsa salı günü büyüğümüzle görüşüp çarşamba veya perşembe döneceğim."

Kaynak: Haber Vitrini 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir