ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çerçi: AK Parti’nin kuruluşu Türkiye için dönüm noktasıdır

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) 16. kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklamada bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti’nin kuruluşunun Türkiye için dönüm noktası olduğunu belirtti.

Eklenme:14.08.2017 / 19:14          Güncelleme:14.08.2017 / 19:14

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti’nin 16. kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı yıllara atıfta bulunan Başkan Çerçi; “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde hayata geçirdiği önemli icraatlarla sadece İstanbullular’ın değil yurt genelinde tüm milletimizin gönlünde taht kurmuştur. Sayın Erdoğan’a milletimizin duyduğu güven, kuruluşunun ardından AK Parti’ye 16 yılda girdiği bütün seçimlerde zafer kazandırmıştır. Her zaman ve her yerde dediğimiz gibi ‘Söz Milletindir.’ Necip milletimiz AK Parti’ye olan inancını sandığa her gidişinde göstermiş, sonucu da ülkemize istikrar olarak yansımıştır. Hükümette olsun yerel yönetimlerde olsun AK Parti’nin neferleri olarak üzerimize düşen hizmetleri Hak aşkıyla, halk aşkıyla yapıyoruz. AK Parti, geride kalan 16 senede Türkiye’yi vesayetten kurtarmıştır. Yüzyıllardır oynanan dış odaklı hain oyunlar AK Parti iktidarı döneminde de çeşitli senaryolarla oynanmak istese de, bağımsızlık ve millet egemenliği için yeni bir Kurtuluş Savaşı veren iktidarımız, kalleşlerin tüm maskelerini bir bir düşürmüş, aksine pek çok dünya devi bilinen ülkenin ekonomik krizlerle boğuştuğu bu dönemden Türkiye’mizi güçlenerek çıkarmayı başarmıştır. Kuruluşundan itibaren gururla mensubu olduğum partimin 2 dönem milletvekilliğini yaptım. 2014 yılından beri de halkımızın teveccühüyle Yunusemre Belediye Başkanı olarak görev yapıyorum. AK belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz. Belediyecilik hizmet kapısıdır. Biz Cumhurbaşkanımızdan böyle gördük. Bu duygu ve düşüncelerle; partimizin kuruluşunun 16. yıldönümünü en kalbi duygularımla can-ı gönülden kutluyorum. Partimizin kuruluşundan bu güne dek gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan tüm kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir