ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Tonguç güven tazeledi

AK Parti Şehzadeler 2. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Ahmet Tonguç yeniden başkanlığa seçildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çizmiş olduğu ilkeler doğrultusunda siyaset yaptıklarını belirten Başkan Tonguç, bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalarda AK Parti’nin başını öne eğecek hareket içerisinde olmadıklarını kaydetti.

Eklenme:21.08.2017 / 09:44          Güncelleme:21.08.2017 / 15:17

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı, 2. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu'nda gerçekleşen kongrede mevcut başkan Ahmet Tonguç delegelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçildi. Divan başkanlığına Dilşat Ulaş seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın katılımıyla gerçekleşen kongreye AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir ve İsmail Bilen, AK Pati İl Başkanı Berk Mersinli,  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök ve partililer katıldı.

"AK PARTİ’NİN BAŞINI ÖNE EĞDİRMEDİK"

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Tonguç,  bugüne kadar Şehzadeler ilçesinde yaşayan vatandaşlar ile birlikte olabilmek amacıyla çalıştıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çizmiş olduğu ilkeler doğrultusunda siyaset yaptıklarını belirten Tonguç,  bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalarda hiçbir gün AK Parti’nin başını öne eğecek hareket içerisinde olmadıklarını kaydetti. Göreve geldikleri günden beri Ergenekon’u, Balyoz Davasını,  Gezi operasyonlarını en sonda 15 Temmuz darbe girişimini gören bir teşkilat olduklarını ifade eden Tonguç, “Teşkilatımızın içersinde 15 Temmuz Darbe Girişimi olduktan sonra ben korktum, ben kaçtım diyen bayan arkadaşımız dahi olmamıştır. Allah hepsinden razı olsun.  Bu memlekete bu ülkeye sevdalı olan bir teşkilatın başkanı olmaktan dolayı gurur duyuyorum.”ifadelerini kullandı. Teşkilatçılıkta Ahmet Tonguç’un tek başına bir hiç olduğunu belirten Tonguç, “Ahmet Tonguç’un başarılı olabilmesi için yönetim kurulundaki arkadaşlarının da çok sağlam, görev bilinciyle hareket etmesi gerekiyor. Bizler tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza dönüp AK Partinin kurumsal kimliğini içine sindirmiş bir teşkilat olarak bu güne kadar görev aldık.”diye konuştu.

"MİLLETİN GÖNLÜNDE TAHT KURDUK "

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti'nin tün engelleme girişimlerine rağmen girdiği bütün seçimlerden daha da oylarını artırarak çıktığını söyledi. AK Parti'nin yaptığı hizmetler ile milletin gönlüne taht kurarak görevine devam ettiğini belirten Başkan Çelik, “Bizlere bugünleri gösteren Allah’a sonsuz hamd ediyoruz. Şehzadelerimizde bir düğün havası içerisinde AK Parti'ye milletin temsilcilerine yakışır bir havada birliğimizi, beraberliğimizi,  dosta ve düşmana bütün alnımızın açıklığıyla gösterircesine bir kongreyi yaptığımız için büyük bir mutluluk duyuyoruz.  Şehzadeler ilçe Teşkilatımız kurulduğu günden beri çok başarılı çalışmalar yaptı” diye konuştu.

"BU DAVA KUTSAL BİR DAVA"

Davalarının kutsal bir dava olduğunu kaydeden AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, bu davada hayatını kaybedenleri andı. Mersinli, “Biz birbirimizi engellemezsek dışarıdan kimse bizi engelleyemez. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza edeceğiz. Başta büyükşehir olmak üzere 17 ilçede AK Parti bayrağını dalgalandırmak istiyoruz” diye konuştu.

"TÜRKİYE’DE YENİLENME DÖNEMİ BAŞLADI"

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur,  AK Parti olarak Türkiye genelinde kongre sürecine girdiklerini belirterek, kongrelerin hayırlı olmasını diledi. Kongre süreciyle beraber AK Parti’de yenilenme döneminin başlayacağını ifade eden Baybatur, yeni dönem için teşkilatları hazırladıklarını söyledi. Baybatur, “Teşkilatlar olarak sağlam durursak Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güç veririz. Bizim vazifemiz Cumhurbaşkanımıza yük olmak değil ondan yük almaktır” diye konuştu.

"İKİ YOL KAZASI YETER"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti’nin CHP gibi sürekli olağanüstü kongreye gitmediğini belirterek, Türkiye genelinde 6. olağan kongreleri gerçekleştirdiklerini vurguladı. Manisa’da 2009’da, 2014’de yol kazasının yaşandığını ifade eden Dağ, “Artık iki tane yol kazası yeter.  2019’da yol kazası istemiyoruz. Manisa 2019’da hak ettiği şekilde AK kadrolarla tanıştırmalıyız” diye konuştu.

YENİ YÖNETİM

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı'na yeniden seçilen Ahmet Tonguç’un yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; Mustafa Ali Çimbil, Veysel Neze, Volkan Karabulut, Ayfer Alkan, Ayfer Ökem, Mesude Şen, Saadet Baba, Meryem Ovalıoğlu, Halil Yurtseven, Ali Erken, Tolga Akbaşak, Cesim Çiçek, Ahmet Nalbant, Mustafa Kök, Can Tezer, Mete Han Korkusuz, Mustafa Perkmen, Hazma Erese, Adil Yasin, Mustafa Pilav, Hilmi Sercan Hüncan, Menderes Argün, Mehmet Ali Çimen ve İsmail Aksoy

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir