ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Tonguç'tan Kurtuluş Günü Mesajı

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Eklenme:08.09.2017 / 14:31          Güncelleme:08.09.2017 / 14:31

Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Milletimiz, var olduğu günden bu yana, vatanını ve milletini sevmeyi, bağımsız yaşamayı ve bağımsızlığını kanı pahasına korumayı ilke edinmiş bir millettir. İşte bu değerler sayesindedir ki, bu güzel vatanımızda özgür ve bağımsız yaşamaktayız. Verilen bağımsızlık ve hürriyet mücadelesi sonucu, Manisa’mızın düşman işgalinden kurtarılmasının 95. yıl dönümünü yaşadığımız 8 Eylül günü, kendi topraklarına sahip çıkmanın önemli bir nişanesidir.
Millet, olmanın en önemli göstergesi kıvançta, sevinçte ve acıda gösterdiğimiz ortak duygulardır. Biz millet olarak bunu başaran nadir toplumlardan birisiyiz. 
Bu nedenledir ki, her yıl tüm halkımızla beraber coşkuyla kutladığımız bu kurtuluş gününde, milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik kirli oyunlar içerisinde olan harici ve dahili düşmanlar karşısında daha çok birbirimize kenetlenmeliyiz. Bu vesile ile bu kurtuluş mücadelesini bizlere armağan eden Başta Mustafa Kemal Atatürk, Silah arkadaşları , Şehit ve Gazilerimize Rahmet diliyorum ve minnet ile anıyorum. Düşman işgalinden kurtuluşumuzun 95. Yılı kutlu olsun.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir