ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Arınç, Erdoğan için ne dedi?

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Cumhurbaşkanıyla aranız nasıl diye bazen arkadaşlarımız soruyorlar. Bizim aramız doğrudan doğruya hiçbir zaman kötü olmadı. Biz iki arkadaşız. Hatta kader birliği yapmış iki kardeşiz.”dedi.

Eklenme:15.10.2017 / 13:45          Güncelleme:15.10.2017 / 13:45

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa Medya TV Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Polat’ın hazırlayıp sunduğu “Günün Konuğu” programında kendisi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki son durum hakkında açıklamalarda bulundu.

Polat’ın sorularını cevaplayan Arınç konuyla ilgili şöyle konuştu;

“Kim ne derse desin, bunlar gerçekleri örtemez. Ben AK Parti’nin ilk Grup Başkanıyım. Binali Yıldırım bugün AK Parti’nin Grup Başkanıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Genel Başkan olsa bile Milletvekili olmadığı için Cumhurbaşkanımızı mecliste Binali Yıldırım temsil ediyor.  Bu partinin ilk Grup Başkanı benim. Binali Yıldırım’dan tam 15 yıl önce. Partinin kurucuları içerisinde de her zaman ilk 3’ten birisi olarak anılan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Abdullah Gül, Sayın Bülent Arınç diye söylerler. Bazen buna 4’ü 5’i ekleyenler bile olur. Fakat ben siyasi hayatımı 2015 yılı 7 Haziran seçimlerinde noktaladım. Ondan sonra da sivil, aktif siyasetten ayrıl bir insan olarak Manisa’ya geldim veya Ankara’da oturmaya başladım. Bundan sonra birileri hem parti içinden hem parti dışından troller, bazı gazeteci kılıklı insanlar, bazı haysiyet cellâtları bizimle Sayın Erdoğan’ın arasını açmak için, benimle AK Parti’nin arasını açmak için türlü tezviratlar yaptılar. Artık onları Allah’a havale ettim. Bunların içinden Manisa’da da yazanlar çizenler olmuştu. Hiç birisini önemsemedim. İnsan kendisini bilmeli. Çok şükür millet bana sahip çıktı. Millet beni başının üstünde yere oturttu. Her gittiğim yerde sevgiyle karşılandım. Halen daha itibarım yerinde. Allah’a hamd ederim.  Bu kez, Genel Merkezimizde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanımız aynı zamanda da Genel Başkanımızın talimatıyla bizi yine en önemli konuk, aynı zamanda partinin kurucusu olarak Afyon toplantısına davet ettiler. Büyük bir hasretle arkadaşlarımı kucakladım. Onlar büyük sevinç duydular. Sayın Cumhurbaşkanımızla hem özel görüşmemizde hem de arkadaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde AK Partinin başarısını, hükümetimizin başarısını Türkiye’nin geleceğini konuştuk. Türkiye’nin AK Partiye ve onun hükümetine ihtiyacı var. Bu yüzden yanlışlarımız varsa bunları düzeltelim, geçmişte olduğu kadar güçlü olalım ülkeye daha çok hizmet edelim diye bir hizmet yarışının içerisinde olduk. Çok büyük bir hüsnü kabul gördük. O günkü milletvekili olan arkadaşlarımdan hayatta olanların hepsi davet edilmişti. Onlarda kurucu milletvekilleri olarak hepsi çok mutluydular. Cumhurbaşkanıyla aranız nasıl diye bazen arkadaşlarımız soruyorlar. Bizim aramız doğrudan doğruya hiçbir zaman kötü olmadı. Biz iki arkadaşız. Hatta kader birliği yapmış iki kardeşiz. Hayatımızı bu meseleye koymuş insanlarız. Ben AK Partinin bütün başarılarında hissesi olan bir insanım. Üzüntüsünde payı olan bir insanım. Bugüne kadar Türkiye’de siyaset yapmadığım bir il de yok. Yani 3 tane var da onun dışında ilçeleriyle kasalarıyla dağına kadar gitmiş siyaset yapmış bir insanım.”

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir