ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik: Mevlid Kandili değerlerimizi yeniden hatırlama fırsatı veriyor

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Peygamber Efendimiz’in dünyayı şereflendirdiği gün olan Mevlid Kandili nedeni ile bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik mesajında İslam Coğrafyası için birlik çağrısında bulundu.

Eklenme:28.11.2017 / 23:32          Güncelleme:28.11.2017 / 23:32

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Mevlid Kandili nedeni ile bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çelik yayımladığı mesajda “Tüm Manisalı hemşerilerimizin mübarek Mevlid Kandillerini tebrik ediyorum. Sevgililer sevgilisi âlemlere rahmet olarak gönderilen ışığıyla münevver olduğumuz, aydınlandığımız Hz Muhammed (SAV) Dünya’ya teşriflerinin 1446. yıl dönümündeyiz. Kendisini salatuselam ile anıyoruz. İslam coğrafyası ve İslam âlemi için bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum. Kandiller bizler açısından son derce önemli bir dayanışmanın örneğidir bu vesile ile insanlar bir araya geliyor değerlerimizi tekrar hatırlama fırsatı veriyor. Bunun için benim en büyük duam ve temennim yeryüzünde akmakta olan kan ve gözyaşının dinmesidir. Allah nice mübarek kandillere ulaşmayı bizlere nasip eylesin. Birlik ve kardeşlik içerisinde yaşamayı tüm milletimize ve İslam coğrafyasına nasip etsin” dedi.

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir