ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Partili Baybatur, Mevlid Kandili'ni kutladı

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "İslam dininin çağlar üstü ve evrensel mesajını bizlere ulaştıran, rahmet ve güzel ahlak timsali Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)'in dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan Mevlid Kandili'ni idrak etmenin huzur ve mutluluğu içerisindeyiz" dedi.

Eklenme:28.11.2017 / 23:35          Güncelleme:28.11.2017 / 23:35

Bir fazilet güneşi olan sevgili peygamberimizin dünyaya teşriflerinin, Yüce Allah'ın insanlığa en büyük lütuflarından birisi olduğunu belirten Baybatur, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İnsanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde akıllara ve kalplere hitap ederek, bütün dünyaya huzurun, barışın kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı manevi bir ortamı tebliğ eden Peygamber Efendimiz, dürüstlük, emaneti koruma, insan haklarına uyma, zayıf ve muhtaçlara yardım etme, yetim ve kimsesiz çocuklara kol kanat germe, yararlı insan olma gibi örnek hayatı ile insanlığın yolunu aydınlatmıştır. İslam ülkelerinin ve tüm dünyanın derin acılar yaşadığı günümüzde, Peygamberimizin bizlere sunduğu mesajlara kulak vermeye ve ortaya koyduğu yüksek ahlakı örnek almaya daha çok ihtiyaç duymaktayız. Bu bakımdan Mevlid Kandili'ni, Peygamber efendimizi ve onun bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı layıkıyla anlamak için önemli bir vesile olarak görmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecede, milletimizin ve tüm İslam aleminin Mevlid Kandili'ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir