ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Mersinli’den Başkan Ergün’e zor sorular!

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, yazılı bir basın açıklaması yaptı. Başkan Mersinli açıklamasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e zor sorular sordu. İşte Başkan Mersinli’nin o basın açıklaması…

Eklenme:11.12.2017 / 15:55          Güncelleme:11.12.2017 / 16:16

Değerli Manisa’lı Hemşehrilerimiz

2014 Mahalli seçimlerinde Büyükşehir olarak giren Manisa‘mızda sonuçlar malumunuzdur. Halkımızın takdirine saygı duyduğumuz seçimler sonrası Manisa’nın her karış toprağına hizmet götürülmesi için Hem parti hem de BŞB meclis üyelerimiz ile çalışmaların doğru bir şekilde yapılması için elimizden gelen yetkimiz dahilindeki tüm denetleme mekanizmaları ile kontrollü bir şekilde tüm yatırımlara destek verdik vermeye de devam ediyoruz.

MANİSA HALKI İLE ALAY EDERCESİNE

BŞB Başkanımız ise Bulduğu her fırsatta haksız olduğu konularda bile Manisa Halkı ile alay edercesine Halkı Meclis gündeminin dışında tutmak, halkın asıl bilmesi gereken konuların dışında hedef saptırmak insanları farklı yöne çekmek için tüm gücünü elinin altındaki argümanlarla yönlendirmeye çalışıyor.

1,5 milyon nüfusu olan Manisa’da yaşayan tüm insanları ilgilendiren Su tarifelerine yapılacak olan zammı ilçe belediyelerinde bir kısım insanın etkileneceği komik zamlarla denk tutarak BŞB Meclisi muhalefetinin Manisa Halkının özellikle kırsal kesimde yaşayan köylümüzün  bütçesini düşünerek karşı çıktığı oy çokluğu ile alınmasını sağladığı zamma hayır kararına  saygı duymadığı gibi bunu başka mecralara götürerek Zam yapılması konusundaki çabalarından vazgeçmeyeceğine malesef canlı yayında kendi ağzından şahit olduk.

KENDİSİNE SORUYORUZ

Kendisine soruyoruz meclis tutanaklarını açınız meclis yeter sayımızın fazla olduğu dönem dahil kaç kararda yatırımın önüne geçtik veya yapılmaması için basın açıklaması yaptık

Bu güne kadar aldığı övgüleri sadece kendi çabaları ile mi yoksa yapıcı muhalefet sayesinde kontrollü giderek mi aldı, Kendisini muhalefetin gücünü karşısına değil yanına alarak ve tüm Manisa’yı kucaklayarak hizmet etmeye davet ediyoruz. Şu anda ki hareket tarzı beğenmediği veya haksız olduğu her kararı AYM ye taşıyan muhalefet gibidir. Kendisine yakışan Partisinin Lideri gibi Mesele Memleket olunca gerisine teferruat gözü ile bakabilen halkı için elini değil bedenini taşın altına sokan bir insanı örnek alarak egosunu bir kenara bırakıp kararın onaylanmasını sağlamaktır.

YATIRIMLAR BEKLEMEZ 

Ak Partili Belediyeler olarak Maski ve diğer birimlere BŞ kanunu sebebi ile aktarılan para yaklaşık 510 milyon TL civarında olup hiçbir Belediye Başkanımızın size bu kadar para aktardık bize de şu yatırımı yapın diye bir söylemi olmamıştır. Yatırım stratejinin ne olduğunu bilmediğimiz gibi yapılan yatırımlarında neye göre yapıldığı büyük bir muammadır. İşin acı olan kısmı ise ilçelerin ihtiyaçlarını bilmesi ve bunu 1.404.000.000 TL bütçe onayı veren ilçe Bld Başkanları, Meclis üyeleri ve Ekran karşısındaki Halkın gözünün içine bakarak  BEKLER, BEKLER, BEKLER Demesidir.  

Yine kendisinin söylediği hazırlanan 70 adet proje ve ihaleye çıkacak olan 50 adet projede yapım şekli nasıl olacaktır. Yine bütün yatırımlar Ankara asfaltı üzerinde ki MHP’li belediyelere mi yapılacak. Ak parti ye oy verdiği için yatırım alamayan insanlar bu şekilde sindirilecek te aman biz ettik sen etme mi diyecek gel bize de yatırım yap mı diyecekler Canlı yayında “Sev Beni Seveyim Seni “ derken bunu mu kastediyor dun anlayamadık bir de Sn.Cengiz ERGÜN yaptığı projeleri kapak olarak mı hizmet olarak mı yapıyor yapacağı 608 dairelik projeyi anlatırken bu da Cengiz Ergün ev yapmıyor diyenlere kapak olsun dedi, inanamadım İlçe Belediyesi olan Yunus Emre 1000 daireyi bitirdiği gibi 1580 dairenin de kabasının sonuna geldi Köprübaşı ve Gördes in yaptıklarını saymıyorum hele Şehzadelerin Temellerini atmaya hazırlandığı TOKİ ile birlikte yapacağı 600 konuttan bahsetmiyorum kendisine Manisa’da yaşaması konusunda ki tavsiyemizi yineliyoruz. Zira biz öyle yapıyor halkın nabzını tutuyor ihtiyaca göre proje belirliyoruz. İstişare ediyor alacağınızı söylediğiniz kararları halkımızla konuşup size onay veriyoruz veya vermiyoruz,

Borçlanma yetkisi verdik çünkü halk öyle istedi, Zam yetkisi vermedik çünkü halk öyle istedi dördüncü yılına giren BŞB nin kendine yeni kaynaklar üretmesi konusunda halkımız hem fikir bu sebeple biz de diyoruz ki Cengiz Başkan Suya Zam BEKLER, Tarifelere Zam BEKLER AMA Yapılacak yatırımlar beklemez Halkın cebine dokunmadan yatırım yapmayı öğrenmen gerekmektedir.

BORÇLANMAKTA KORKMA

Borçlanmakta korkma Sayın Başkan borçları iki şekilde ödersin

1.Bir sonraki dönem meclis çoğunlunu eline geçirir istediğin zammı yapar ödersin

2.Halkımız işi bize teslim ederse biz zaten öderiz sıkıntı yapma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir