ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Vali Güvençer konuklarını ağırladı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer Manisa Birlik ve Kardeşliğe Çağrı Derneği ile Manisa Kardeş Kal Türkiye Platformunu ağırladı.

Eklenme:06.03.2018 / 18:30          Güncelleme:07.03.2018 / 12:31

Manisa Birlik ve Kardeşliğe Çağrı Derneği Başkanı Zübeyde Kırlı ve Yönetimi ile Kardeş Kal Türkiye Platformu Başkanı Bayram Bozel Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti. Manisa Birlik ve Kardeşliğe Çağrı Derneği Başkanı Kırlı ve Kardeş Kal Türkiye Platformu Manisa Sorumlusu Bozel Manisa’da planladıkları çalışmalar ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Vali Güvençer konuklarına nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Malatyalılardan Vali Güvençer’e ziyaret
Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar İzci ve yönetimi de Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti. Kendilerini kabulü dolayısıyla Vali Güvençer’e teşekkür eden Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İzci, Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘Malatyalılar Gecesi’ düzenleyeceklerini belirterek Vali Güvençer’i programa davet etti.
Vali Güvençer de ziyaretleri nedeniyle Başkan İzci ve yönetimine teşekkür ederek programının uygun olması durumunda ‘Malatyalılar Gecesi’ne katılmaktan ve kendileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyacağını söyledi.


 

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir