ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

MHP’li Erkan Akçay’dan CHP’ye eleştiri

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay “siyaset üretemeyen, siyasi kavga ve hırçınlıktan başka yapacağı bir şey kalmayan CHP ve sözcülerinin saçma sapan açıklamalar yapmaya devam ettiğini” söyledi.

Eklenme:16.03.2018 / 12:02          Güncelleme:16.03.2018 / 12:02

MHP’li Akçay mecliste düzenlediği basın toplantısında CHP’ye yönelik sert eleştirilerde bulundu. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ittifak yasa tasarısının Genel Kurul'daki görüşmelerini izlediğini anımsattığını dile getiren Akçay, "Aklını peynir ekmekle yemiş olmalı ki 'diğer yasalar çıkarken niye gelmemiş de o gün gelmiş' diyor. Ben de soruyorum; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hangi yasa görüşmelerinde gelip Meclis'te bulunmuştur" diye sordu.

Akçay açıklamasına şöyle devam etti:

“Atanamayan öğretmenler, taşeronlara kadro verilmesi, işsizlik sorunlarıyla ilgili görüşmelerde Kılıçdaroğlu mecliste yer almış mı da Özel bize bunu soruyor? Sayın Kılıçdaroğlu, CHP'nin verdiği gensorularda bile bulunmadı. Tezkere görüşmelerinde yer almadı. Grup önerilerinde Kılıçdaroğlu'nu Mecliste gören yok. Konuşurken, mantıklı, tutarlı şeyler söylemek lazım. Hal böyleyken siz Kılıçdaroğlu'nun çalışmalara neden katılmadığını sorun ve sorgulayın. Milli iradeye sahip çıkana değil milli iradeye sırtını döneni eleştirin.”

CHP’nin Özrünü Hatırlattı

CHP’li sözcülerin meclisteki kavgayı MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin başlattığı manasına gelecek sözlerine de cevap veren Akçay “Bu sözler tam bir yüzsüzlüktür. Özgür Özel, Musa Çam'ın sözleri nedeniyle Genel Başkan ve hepimizden özür diledi. Şimdi kendi sözünü mü çiğniyor? Artık CHP'nin tutarsızlıkları paçalarından akmaktadır.” dedi.

Açıklamasında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "örgüt ve parti militanı üyeler istiyorum" dediğini hatırlatan Akçay, “Militan, mücadelesini zor kullanarak ve yasa dışı yollarla yapan taraftara denir. Parti ayrı bir de örgütleri mi var bunların? Bu ne demek? Mücadelelerini zor kullanarak sokakta, Mecliste de zorbalıkla, tahrikle, provokasyonlarla, militanca yapacaklar. CHP grubunun pek çok milletvekili de militanca hareket etmektedir. Özgür Özel de militan başlığına soyunmuş durumda. CHP, militan hatırlatmasıyla nereye varmak istemektedir?" değerlendirmesinde bulundu.

Kanun Çıkmadan CHP Tüzüğünü Değiştirdi

CHP'nin tüzük değişikliği yaptığını ve ittifak yapabilmeyi tüzüğüne koyduğuna işaret eden Akçay, “Kanun daha çıkmadan, yürürlüğe girmeden, kanunen yasak olmasına rağmen tüzüğünde değişiklik yapıyorsun. Aylarca ittifaka karşı çıkıp, AK Parti ve MHP'ye ağza alınmayacak şekilde hakaretler edip, saldıran, suçlayan CHP, 'İttifaka karşı değiliz.' diyor.” görüşünü dile getirdi.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir