ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Tonguç Çanakkale Zaferini Kutladı

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103’üncü yıldönümü dolayısıyla yazılı olarak bir mesaj yayımladı.

Eklenme:17.03.2018 / 12:14          Güncelleme:17.03.2018 / 12:14

Başkan Tonguç yazılı olarak yayımladığı mesajında Çanakkale zaferinin tarihe altın harflerle kazındığını ve unutulması mümkün olmayan destansı bir niteliğe sahip olduğunu belirtti.

Başkan Tonguç mesajında şu ifadelere yer verdi: “Çanakkale Zaferi büyük imkânsızlıklar içinde dahi nasıl bir savunma gösterilebileceğinin, nasıl mücadele edilebileceğinin, vatanına ve milletine karşı canı pahasına kendisini nasıl siper ettiğinin en büyük örneklerinden birisidir. Bu bakımdan tarihe geçmiş bu zafer unutulması mümkün olmayan ve milletimizin askerî kabiliyetlerini, gücünü ve manevî değerlere bağlılığını da ortaya koyması bakımından büyük destansı bir niteliğe sahiptir.

Çanakkale Zaferi tarihte eşine ender rastlanır bir direnişin ve zaferidir. Bu zaferde en büyük pay şüphesiz canlarıyla bağımsızlık için savaşan aziz şehitlerimize aittir. Tarihimize altın harflerle yazılan bu büyük destan, eşsiz bir zaferin yanında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi büyük bir komutan ve lideri ortaya çıkarmıştır. Yine bu savaşlarda gösterilen azim ve irade, milletimizin kendine olan güvenini artırmış, bağımsızlığa olan inancını perçinlemiş, Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasını sağlayarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin yolu açılmıştır. Bugün aynı tezgah Ülkemizin güneydoğusu ve Doğu sınırlarında oynanmak istenmektedir. Bugünde Milletimiz aynı cansiperane duygular ile bu oyunu bozacaktır.Şu an Ordumuz daha kuvvetli,her türlü askeri mühimmat donanıma sahiptir .Artık Kendi ürettiğimiz tasarladığımız silahlarla  dışa bağımlı olmadan kendi savunmamızı yapabilmekteyiz. Ülkemizin Güneyindeki Afrin harekatı da Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başarılarını her gün duymaktayız. Geçmişte Gazi ve Şehit dedelerimizden aldığımız Vatan aşkı nesilden nesile geçecek, bizlere yol gösterip azim verecektir.

Bu duygularla, Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümünü kutluyor, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, vatanları uğruna hayatlarını feda eden Geçmişten günümüze bütün şehitlerimize ve onları her bakımdan destekleyen aziz milletimize en samimi duygularımla şükranlarımı sunuyor ve onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir