ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Mersinli’den Başkan Ergün’e : Ali Cengiz Oyunlarını Bırak Başkan

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli Cengiz Ergün’ün geçtiğimiz günlerde yerel bir televizyondan halkı yanıltıcı açıklamalarda bulunduğunu iddia ederek “bırak bu Ali Cengiz oyunlarını başkan millet senden hizmet bekliyor” dedi.

Eklenme:21.03.2018 / 15:23          Güncelleme:21.03.2018 / 15:23

Cengiz Ergün’e gerekli cevabı AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un verdiğini ve Ergün’ün siyasi hezeyanlarını bir bir ortaya çıkardığını belirten Berk Mersinli, “anladığım kadarı ile Sayın Ergün’ü seçim telaşı sarmış. Cumhur ittifakını kullanarak acaba tek aday ben gösterilir miyim? Ne yapsam da kendi koltuğumu garantilesem derdine düşmüş diyerek Cengiz Ergün’e tepki gösterdi.

500 MİLYON LİRAYA BELEDİYE BİNASI YAPTIRACAĞINA 84 MAHALLEYE HİZMET YAP

Cengiz Ergün’ün yaptığı açıklamalar üzerinden gündemi değerlendiren Berk Mersinli “ Sayın Ergün bir kez de ben hatırlatayım. Hani siz o koltuğa oturmadan ben saraylarda oturmam diyordunuz ya. Sonra ne olduysa 500 milyonluk bir saray sevdasına düştünüz.  İç İşleri bakanlığından 100 milyonluk bir krediniz varmış. Gelmediği için 84 mahalleye hizmet yapamıyorum demiştiniz. Milletvekilimiz Sayın Baybatur size gerekli cevabı vermiş, takip etmişsinizdir. Şimdi bende diyorum ki 500 milyon liraya belediye binası yaptıracağınıza 84 mahalleye hizmet yapın. Seçime kalmış bir yıl siz o kadar büyük bir bütçe ile saray yaptıracak parayı buluyorsunuz da 100 milyon gelmedi diye 84 mahalleye hizmet mi yapamıyorsunuz. Bırakın bu oyunları açık konuşun vatandaşı aldatmayın.” Dedi.

BİZ İTTİFAKI SENİN İÇİN YAPMADIK!

Cengiz Ergün’ün ittifak tavanda var tabanda yok açıklamalarına da değinen Berk Mersinli “ Sayın Ergün biz ittifakı senin kayıtsız şartsız başkan olman için yapmadık.  Adı üstünde CUMHUR İttifakı. İttifak cumhur için yani milletimiz, halkımız için yapıldı. Tavanda da tabanda da bu durum böyle.  Hizmetini yap, işine bak. Sana gerekli açıklamayı hem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hem MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay verdi. Sen Ali Cengiz oyunlarını bırakıp Manisa’ya çivi çak biz seni alkışlamasını da biliriz, aksi takdirde Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi elimizin tersiyle itilirsin” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir