ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

CHP Gebze İlçe Başkanı Yılmaz’a tepkiler artıyor

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Genel Başkanı Serhat Çağ, “15 Temmuz’da ölenleri şehit kabul etmiyorum.”diyen CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmazı kınayarak, yetkilileri göreve davet etti.

Eklenme:17.07.2018 / 16:35          Güncelleme:17.07.2018 / 16:45

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Genel Başkanı Serhat Çağ, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklama ile “15 Temmuz’da ölenleri şehit kabul etmiyorum.”diyen CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmazı kınayarak, yetkilileri göreve davet etti.

Çağ, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"15 Temmuz'u darbe olarak kabul etmiyorum. O gün 'linç edilen' (FETÖ'cü) askerler dışındakileri şehit kabul etmiyorum." Sözlerini Sarf eden Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ı bu küstah sözlerinden dolayı Kınıyor ve Yetkilileri Göreve Davet Ediyorum.”

CHP’Lİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ NE DEMİŞTİ?  

Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden “Ben 15 Temmuz’un un darbe olduğuna inanmıyorum. İktidar, FETÖ, bazı partilerin işbirliği ile gerçekleştirilmiş bir sivil darbe olduğuna inanıyorum ve 15 Temmuz genelgesine katılmıyorum. Meydana çıkmayı reddediyorum. Aksine o gün linç edilen askerler dışın da şehit kabul etmiyorum. Çünkü o çocuklar emir kuluydu aldıkları üstlerinin emirlerini yerine getirdiler. Tankı halkın üstüne sürerek hayatlarını kurtarabilecekken o askerler halka sığındılar, ancak linç edildiler.”diye açıklamalarda bulunmuştu.

(Kaynak: Kocaeli Gazetesi)   

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir