ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Denizli Basket yeni yıla namaglup girdi

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, İstanbul deplasmanında oynadığı UPS Spor maçını 67-92 kazandı. Denizli Basket’in Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Bu yılın son deplasman maçından galip ayrılıyoruz. Yolumuza namaglup olarak devam ediyoruz” dedi.

Eklenme:31.12.2018 / 10:24          Güncelleme:31.12.2018 / 10:24
Türkiye Basketbol 2.Ligi’nin 10. haftasında UPS Spor ile deplasmanda karşılaşan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket sahadan 67-92 skorla ayrıldı. Denizli Basket bu maçı da kazanarak 9’da 9 yaptı ve liderliğini korudu.
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket oldu. Denizli Basket ilk periyodu 15-25 önde tamamladı.
2.periyotta hız kesmeyen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket rakibine 16 sayı fark atarak ilk yarıyı 30-46 önde kapattı.
3.periyotta vites yükselten Denizli Basket, rakibinin potasına 29 sayı atarken kendi potasında 17 sayı gördü. Böylelikle 3.periyot UPS Spor 47, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket 75 skoru ile sonuçlandı.
Son periyoda skor avantajı ile çıkan Denizli Basket, rakibine şans vermedi ve maçı 67-92 kazandı.
Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Ateşdağlı, “Bu yılın son deplasman maçından galip ayrılıyoruz. İstediklerimizi sahada uyguladık ve güzel bir sonuç elde ettik. Yolumuza namağlup olarak devam ediyoruz. Oyuncularımı kutluyorum. Önümüzde kendi evimizde oynayacağımız Tenis Eskrim Dağcılık maçı var. Hız kesmeden hazırlıklarımıza başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir