ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Vakıflar Şube Müdürü Deveci’den Başkan Çipiloğlu’na ziyaret

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü Emlak ve Kiralama Şube Müdürü Ercan Deveci, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu’nu ziyaret etti.

Eklenme:01.07.2021 / 15:48          Güncelleme:02.07.2021 / 13:08

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü Emlak ve Kiralama Şube Müdürü Ercan Deveci, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu’nu Hatuniye Camii karşısındaki İlçe Teşkilatının yeni hizmet binasında ziyaret ette bulundu. Ziyaret sırasında Deveci’ye Vakıflar Bölge Müdürlüğü Personellerinden Mahmut Nurettin Hacıismailoğlu ve Süleyman Melek eşlik etti.

Ecdat yadigârı tarihi eserlerin bol olduğu Şehzadeler Şehri Manisa’ya çok önem verdiklerini belirten Deveci, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu’nun kendilerine gösterdiği ilgi ve nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çipiloğlu ise ziyaret nedeniyle İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Ercan Deveci ve beraberindeki Mahmut Nurettin Hacıismailoğlu ve Süleyman Melek’e ayrı ayrı teşekkür etti.

 

 

 

 

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir