ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

AK Partili Baybatur'dan Zafer Bayramı mesajı

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “30 Ağustos; bütün yokluklara ve imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıklar ve şanlı mücadele sonucunda elde ettiği büyük bir zaferdir” dedi.

Eklenme:29.08.2021 / 16:46          Güncelleme:29.08.2021 / 16:52

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Elde edilen zaferle Türk Milleti’nin istiklal ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğini, savaşın kazanılmasında vatan, millet ve bayrak sevgisinin, sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtladığını belirten Baybatur, mesajında şunları kaydetti:

“1919 yılında Samsun'da yakılan bağımsızlık ateşiyle başlayan ve Gazi Mustafa Kemal’in ortaya koyduğu ‘Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır, o satıh da bütün vatandır’ prensibiyle yürütülen şanlı Kurtuluş Savaşımız, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar’da kazanılan ve yine Gazi Mustafa Kemal’in ‘Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz’dir. İleri!’ komutuyla İzmir’in yolunu açan mutlak zaferle taçlanmıştır. 1071 zaferiyle ayak bastığımız vatanımızın tapusu 30 Ağustos zaferi ile bir kez daha tescillenmiştir. Sadece düşmanla değil, yokluklarla da mücadele eden aziz milletimiz, azmi ve inancı sayesinde düşmanın kirli emellerini tersine çevirmeyi başarmış, istiklal mücadelesinden zaferle çıkmıştır. Dumlupınar Zaferi, aynı zamanda, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin de atıldığı tarihi bir gündür. Nitekim bu zaferden bir yıl sonra Cumhuriyet ilan edilmiş ve Türkiye uluslararası toplumda hak ettiği saygın yeri kazanmıştır. Bu zaferle Türk milleti, en zor koşullarda dahi birlik ve dayanışma içinde kenetlenerek neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. Kurtuluş Savaşı'nda ortaya konulan vatanseverlik, dayanışma ruhu ve fedakârlık, bizler için bugün de yol gösterici ilkeler olmayı sürdürmektedir. Devraldığımız bu değerli mirası aynı yüksek bilinç ve inançla her geçen gün daha da yükselterek, ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği çağdaş medeniyetler seviyesinin de ötesine taşımaya kararlıyız. Büyük bir coşkuyla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyor,  30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten duygularımla kutluyorum.”

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir