Başkan Arınç: İstişare en büyük gücümüz
22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç: AK Parti’nin en büyük gücü istişareyi bir usul değil, bir siyaset anlayışı olarak benimsemesidir. “dedi.
Eklenme:28.06.2026 / 14:41 Güncelleme:28.06.2026 / 14:56
22.Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, AK Parti 33. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı ile ilgili sosyal medya platformu X hesabından bir mesaj yayımladı.
Başkan Arınç mesajında şu ifadeleri kullandı.”
"AK Parti’nin en büyük gücü istişareyi bir usul değil, bir siyaset anlayışı olarak benimsemesidir.
33. İstişare ve Değerlendirme Toplantımızda ortak aklın rehberliğinde ülkemizin yarınlarını değerlendirdik. İnanıyorum ki güçlü kararlar, samimi istişarelerin ve ortak aklın ürünüdür."



Etiketler :
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.