ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Başkan Çelik Erdoğan’ı ağırladı

TÜGVA Manisa Şube binasının açılışını gerçekleştirmek üzere Manisa’ da bulunan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ve TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ i makamında ziyaret etti.

Eklenme:21.03.2017 / 18:56          Güncelleme:21.03.2017 / 18:56

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik TÜGVA Manisa şubesinin açılışı için Manisa’ da bulunan TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ve TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet’i makamında ağırladı. Yapılan ziyarette Erdoğan ve Emanet’e TÜGVA Manisa İl Temsilcisi Mehmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Şehzadeler Belediyesi olarak yapılan en iyi yatırımın gençlere yapılan yatırım olduğunun bilinci ile hareket ettiklerini ifade eden Başkan Çelik “Bugün Belediyemizde Dünya mazlumlarının umudu Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve TÜGVA yüksek istişare kurulu üyesi Sayın Bilal Erdoğan ve TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet bugün belediyemizi şereflendirdiler. Burası cihan sultanları yetiştiren, Fatih’i, Kanuniyi yetiştiren Şehzadeler şehrinin Belediyesi, sizleri burada misafir etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Sizin ilmi ve hayri çalışmalarınızı biliyoruz. TÜGVA ve diğer noktalarda ki büyük katkılarınızı bizlerde yakından takip ediyoruz. Bizde burada Şehzadelerin kurucu Belediye Başkanı olarak, arkadaşlarımız ile sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte şehrimizin insanlarına hizmet etme çabasındayız. Biz en büyük yatırımın park ve bahçe değil de özellikle insana ve gençlere yapılan yatırım olduğunun bilinci içerisindeyiz. Bu bağlamda da eğitime ve insan yetiştirmeye yönelik çalışmaları çok önemsiyor ve destekliyoruz” dedi.

“GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZDİR”

Geçmişi ile barışık şuurlu bir genç neslin yetiştiğini ifade eden TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan “Yeni bir belediye olduğunuz için burada belediyecilik anlamında yapılacak birçok işiniz var. Ancak bunlardan sonra da Sosyal belediyecilik anlamında halkın ne konuda ihtiyaçları varsa o konularda sosyal çözümler üretmek çok önemlidir. Bu anlamda gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Hamd olsun ki gerçekten da daha şuurlu geçmişiyle barışık bir genç nesil yetişiyor. Gençlerimizi nasıl daha iyi donanımlı kılabiliriz, ufuklarını açacak, yapmak istediklerini yapabilir kılacak destekler verebiliriz. Bu noktada STK’larımızın kamu kurumlarının ve Belediyelerin desteğine ihtiyaçları var. STK’lar gençlerin kendilerini ifade edebilmeleri için aracı olacaklar. TÜGVA’nın da bu alanda çok çeşitli çalışmaları var. İnşallah açılan temsilciliklerimiz de Anadolu’nun her tarafında bu tür etkinliklerin yapılamasını sağlayacak” dedi.  

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir