ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa’ya selam gönderdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilen Valiler toplantısını değerlendiren Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın tüm Manisalılara selamlarını getirdiğini söyledi.

Eklenme:14.10.2017 / 16:37          Güncelleme:14.10.2017 / 16:43

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilen Valiler toplantısı ile ilgili Manisa’da Son Nokta’ya değerlendirmelerde bulundu.

Vali Güvençer, değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı;    

“ANKARA’DAN TAŞRAYA GÖNDRİLEN SELAMLAR KURU KURUYA GÖNDERİLEN SELAMLAR DEĞİLDİR”

“Ankara’dan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırımın selamları ile döndüm. Tüm Manisalı vatandaşlarımıza selamlarını ilettiler. Bizler vasıtası ile gönderilen bu selamlar çok önem arzediyor. Bu selamlar Ankara’dan taşraya kuru kuruya gönderilmiş selam değildir. Bu selamlar, samimi bir muhabbettin, samimi bir güvenin, samimi bir kararlılığın, taşradan kuvvet alan ve aynı şekilde taşraya kuvvet veren mesajlar ihtiva ediyordu. Sadece bu selam bile biz her ne kadar dilimizle ifade etmesek de oradaki mevcudiyetimizde her şeyden önce Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, bakanlarımıza görev yaptığımız her ilden vatandaşlarımızın samimi selamlarını, beklentilerini güvenlerini ifade ettik. Onlarda mukabelen böyle bir selamla geldiler.”

“BİZ KUVVET BULUYORUZ, KUVVET ALIYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Başbakan Yıldırım’ın ve hükümetin Anadolu kitlesinden kuvvet aldığına vurgu yapan Vali Güvençer, “Geleneksel hala gelen her yıl 81 il Valimizin,  Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımızla bir araya geldiği bir toplantıydı. Her şeyden önce merkezimizin, hükümetimizin, Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, bakanlarımızın Türkiye’nin bugününe ve yarına dair bakış açılarını bir kez daha teyiden, tekiden valiler ile paylaştığı bu genel bakış çerçevesinde atılması gereken müşahhas adımlara ilişkin daha net talimatların verildiği bir toplantı oldu. Tabi ki bu talimatların bir kısmı kamuoyuna açık, bir kısmı yani basına yansımayan tarafında özel talimatların verildiği bir toplantıydı.  Ama biz burada en çok hükümetimizin genel bakış açısını ve genel ilkelerini bir kez daha alıp, takiple sorumlu olarak vilayetlerimize dönüyoruz. Biz kuvvet buluyoruz, kuvvet alıyoruz. Kuvvetle muhtemel Valilerden değil ama Valilerin temsil ettiği Anadolu kitlesinden de Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz de kuvvet alıyor. Yaptığımız bu toplantılar son derece yararlı toplantılardı. İnşallah hem ülke için hem de görev yaptığımız iller ve Manisa’da olduğumuza göre Manisa için hayırlı sonuçlara vesile olur.”diye konuştu.

Etiketler :

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir