ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL İLÇELER

Aynı kazada öldüler yan yana defnedildiler

Çorlu’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 45 yıllık emekli öğretmen karı koca son yolculuklarına da birlikte çıktı. Kazada ölen çift memleketlerinde yan yana defnedildi.

Eklenme:10.08.2018 / 19:02          Güncelleme:10.08.2018 / 19:02
Çorlu’da dün meydana gelen kazada Süleymapaşa yönüne seyir halinde olan Abdulmuttalip Koşucu (72) idaresindeki otomobil, Çorlu-Süleymapaşa yolu üzerinde yer alan TEİAŞ merkezi yakınlarında kavşağa geldiği sırada dönüş yapmış, Süleymapaşa yönüne gitmekte olan Ahmet Emre S. idaresindeki 34 NT 9533 plakalı otomobille çarpışmış, kazada otomobil sürücüsü emekli öğretmen Abdulmuttalip Koşucu olay yerinde kendisi gibi emekli öğretmen olan eşi Fatma Koşucu ise kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetmişti.
Aynı kazada hayatlarını kaybeden 45 yıllık evli çift Abdulmuttalip Koşucu (72) ile eşi Fatma Koşucu (66) Çorlu Merkez (Otogar) Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’nın Karaevli Mahallesi’nde yan yana toprağa verildi.

Etiketler :
Copyright © 2015 manisadasonnokta.com İHA abonesidir.
www.manisadasonnokta.com
info@manisadasonnokta.com
Rss Mobile @ManisaSonNokta /manisadasonnokta

Ulusal Gazeteler

Akşam Hürriyet Milliyet Sabah Star

Yerel Gazeteler

Denge Günebakış Manşet Haber Yeni Manisa

Haberler

Şehzadeler Yunusemre Spor Manşet Ekonomi Siyaset Asayiş Magazin Haber Genel Manisaspor

Kurumsal

Hakkımızda Künye İletişim Reklam Menü

Son Nokta

Foto Galeri Video Galeri Anketler Manşetler Hata Bildir